Daca te imbraci in rosu, barbatii intorc mai repede capul dupa tine

Share Button

Multe femei cunosc  acest lucru, si de aceea cand au parte de o prima intalnire romantica, aleg sa se imbrace intr-o rochie de seara, de culoare rosie, pentru ca aceasta le va face sa fie foarte atragatoare si irezistibile. O lenjerie intima de culoare rosie sau un ruj intr-o nuanta de rosu aprins, va trezi rapid simturile si pornirile oricarui barbat. Dovada ca femeile care poarta frecvent diverse articole vestimentare de culoare rosie, sunt mai atragatoare, a fost rezultatul unui sondaj pe  2400 de persoane. Peste 90 % dintre barbatii chestionati, au afirmat cu precadere ca se simt foarte atrasi de femeile imbracate in rosu..

Ma imbrac in rosuRosul  este in general o culoare care incita foarte mult, si are o putere extraordinara de a atrage persoanele de sex masculin. Daca va imbracati in rosu, este ca si cum ati trimite anumite semnale sau mesaje barbatilor. O buna parte a cecetarilor cromatice a scos in evidenta faptul ca, aceasta culoare rosie ar fi echivalenta cu o invitatie sau o aluzie sexuala. O explicatie cat de cat plauzibila a irezistibilitatii aceste culori, ar fi si faptul ca rosul reprezinta culoarea dragostei si a pasiunii.

Daca doriti sa tineti la distanta  un anume barbat, nu adoptai niciodata o tinuta care sa contina articole de culoare rosu aprins, cand sunteti unul pe langa altul.

Din aceiasi categorie a culorilor care pot face furori inca de la prima intalnire, mai fac parte si articolele vestimentare in culori roz, albastru intens sau verde puternic. Sub nicio forma sa nu alegeti sa va imbracati in haine de culoare galbena sau maro, deoarece nu veti face, cu siguranta, o impresie buna  si pe gustul barbatilor.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.