Cum se machiaza ochii oblici ?

Share Button

Obiceiuri bune

Un element important in machiajul ochilor oblici este  alegerea texturii potrivite. Trebuie sa mizam pe perlat si mat. Primul este necesar pentru a lumina ochii in timp al doilea este folosit pentru a echilibra intreaga privire. Daca doriti sa atenuati efectul de oblic al ochilor, incearcati genele false.  Ele sunt in ziua de azi din ce in ce mai usor de aplicat. In plus, ele au puterea de a va deschide imediat ochii.

Pentru a capata niste obiceiuri corecte, nu sariti niciodata peste machiajul sprancenelor. Daca este necesar, puteti rezerva o ora sau chiar mai mult acestei activitati. Cu cat sunt mai bine concepute, cu atat liniile fetei voastre se vor evidentia mai frumos. Nu uitati sa aplicati farduri care sa va faca mai luminoasa. Daca aveti pleoape mare si lungi, trebuie sa mariti si sprancenele pentru a obtine un echilibru. Daca deja urmati  acest prim sfat, nu va trebui sa va mai vizitati cosmeticiana si sa cheltuiti o avere!

Machiajul ochilor oblici : alegeti tonurile potrivite

Alegerea culorii este foarte importanta. Acest lucru trebuie sa fie facut cu foarte mare atentie. Prea mult amestec  ucide aspectul. Daca doriti un efect sofisticat, maxim trei nuante sunt suficiente. Nuantele alese trebuie sa fie dulci pentru a le asocia in mod corespunzator cu culoarea pielii voastre. Culoarea inchisa este ideala numai in anumite zone. De exemplu, se aplica negru mat pe portiunea interioara a genelor. Alegeti maro stralucitor sau bej mat pentru pleoapa. Scopul este de a va atenua aspectul. Daca va place si bejul si maroul, faceti  un mic amestec din acestedoua culori. Este perfect acceptabil! Dar apoi, va sfatuim sa il aplicati numai pe contur.

Pentru pleoapa de sus, folositi alb perlat sau bej. In ceea ce priveste sprancenele, alegeti acelasi ton ca al parului vostru. Ultimul sfat pe care v-il dam, este sa nu va stricati fata cu un dermatograf prea gros sau cu un machiaj prea excentric. Aveti deja norocul de a avea niste ochi extrem de expresivi!

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.