Cum se aplica oja pe unghii?

Share Button

Pregatirea unghiilor

Primul lucru de facut inainte de aplicarea efectiva a ojei este curatarea unghiilor. Folosit instrumente, cum ar fi forfecuta, pila, discuri demachiante si dizolvant pentru a elimina orice element care va jeneaza.

Acest preparat faciliteazaa plicarea lacului. Dupa curatare, se aplica un strat subtire de baza ca protectie. Acest produs favorizeaza intarirea unghiilor si in acelasi timp le si protejeaza.

Primul strat

Dupa ce ati agitat bine sticluta cu oja, aplicati un prim strat foarte subtire, prima data pe mijlocul unghiei si apoi pe partile laterale. Daca exista exces, indepartati-l cu un tampon de vata imbibat in solvent, dar cu multa delicatete. Lasati sa se usuce timp de aproximativ 5 minute. Verificati ca lacul sa fie uscat printr-o atingere usoara.

Al doilea strat

Al doilea strat de oja este unul care imbunatateste culoarea. Nu se aplica decat atunci cand primul strat este uscat. Aplicarea trebuie sa fie mai intensa decat prima. Cu toate acestea, asigurati-va ca nu exista nici o zona prea groasa. Acest lucru nu va da un aspect prea placut unghiei si apoi uscarea va dura mai mult. Asigurati-va ca ati acoperit cu atentie intreaga suprafata a unghiei si lasati-le sa se usuce.

Finalizarea

Dupa ce si al doilea strat este uscat, finalizarea activitatea prin aplicarea unui strat de lac intaritor transparent. Acest produs ofera stralucire, si in acelasi timp le si protejeze. Culoarea devine mai intensa si oja poate dura mult mai mult. Un strat subtire este suficient sa sublimeze totul. Prin urmare, nu mai ramane decat sa asteptati sa se usuce si acest strat. Puteti incheia sedinta prin aplicarea unui ulei pentru cuticule.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.