Cum se alege un inel ?

Share Button

Un inel pentru orice ocazie

O femeie nu are niciodata destule bijuterii si, prin urmare, nici inele. In mod ideal, ar trebui sa existe un inel in plus fata de inelul de logodna sau verigheta. Cu toate acestea, inelul trebuie sa fie purtat in functie de ocazie si de ceea ce vom face. Pentru serviciu, de exemplu , inelul ar trebui sa nu fie jenant in activitatile de zi cu zi. De asemenea , este recomandabil sa va concentrati pe inele cu diverse inscriptii la moda. Inelele iesite in relief si relativ impresionante ar trebui sa fie purtate cu precautie. O persoana dreptace va purta un inel original si impresionant mai degraba pe mana stanga si invers, astfel incat sa nu fie jenata. Seara, puteti purta un inel stralucitor si, de ce nu, un singur inel genial sau un inel camee decorat cu perle.

Un inel in functie de personalitatea ta

Poti gasi cel mai potrivit inel pentru tine in functie de personalitatea ta, trebuie sa cunosti ce pietre ti se potrivesc, ce forme te ajuta in diferite momente, care sunt  pietrele ce te ajuta sa faci mai putin vizibile defectele si sa scoti in evidenta calitatile. Daca nu stii toate astea poti a cere o o recomandare la unul din consultantii de la www.signdesign.ro, ei stiu cum sa aleaga pietrele semipretioase si simbolurile de pe inel in functie de personalitatea fiecarei femei, ei analizeaza harta astrologice, intr-o discutie cu tine afla care sunt dorintele tale si in plus pot alege acel inel care sa te ajute in indeplinirea unui vis de al tau.

ce inel mi se potriveste?

Foto inel de pe signdesign.ro

Inelele in functie de sezon

Designerii de inele sau de bijuterii continua sa-si imagineze colectii in tendinta, pline de farmec si feminine. De asemenea, este recomandabil sa se urmeze putin tendinta in purtarea anumitor inele vara si a altora in timpul iernii. Culorile calde de toamna, cum ar fi bronzul, maroul, cuprul sau derivate ale albastrului glacial vor fi de preferat pe timpul iernii. In schimb, culori moi, cum ar fi rozul, albul, verdele sau culorile ostentative vor fi perfecte pentru primavara sau vara. Culorile inelelelor se impun ele insele, plus ca, in principiu, este la moda sa va asortati bijuteriile cu tinuta. Un inel original in forma de cochilie sau sidef va fi mult mai potrivit de purtat pe plaja decat intr- o statiune de schi. E doar o chestiune de bun gust.

Fiecare femeie cu inele ei

Un inel este o bijuterie foarte personala. De asemenea , rar se intampla sa se aleaga acelasi inel de catre doua prietene, sau intre mama si fiica. Alegerea unui inel se bazeaza pe personalitatea, dar, de asemenea, si pe modul cum vine pe deget . O femeie cu maini delicate si fine se va orienta spre un inel original si discret. Culoarea va depinde apoi de personalitatea ei. Inelul se pune direct pe deget, de aceea este important ca acesta sa nu fie taiat sau ranit in timp ce se poarta inelul. Unele femei acorda, de asemenea, o mare importanta pentru simbolismul inelul.

Inele la moda

Daca modelele de inele sunt adesea la fel, tendintele se schimba de-a lungul anilor. Tendintele actuale sunt spre inele etnice, creative si pline de fantezie. Feminitatea este exacerbata pentru a satisface nevoile actuale ale clientelor carora le place sa isi asorteze bijuteriile cu bratarile sau colierele. Inelele sunt impodobite cu pietre, metale pretioase sau obiecte decorative. Puteti chiar sa va gravati inelul pentru a-l face mai original.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.