Cum sa slabiti daca sunteti in zodia Pesti

Share Button

Capitalul vostru de sanatate

Moralul vostru depinde foarte mult de clima si de vreme. Aveti nevoie in cea mai mare parte de caldura si soare. Si de aceea este bine sa va paziti de depresie in timpul iernii!

Sunteti destul de indolenta si nu va place sa faceti prea mult sport. Cu toate acestea, este vital sa va antrenati putin! Trebuie sa stiti ca exista un tip de gimnastica pe care o puteti practica intinsa in pat, care sa va lucreze musculatura fara sa depuneti prea mult efort.

Sunteti predispusa la boli infectioase pentru ca aveti tendinta de a captura toti microbii si virusii care trec pe langa voi. Stati departe de persoanele contagioase pentru ca sunteti victime sigure.

Aveti tendinta de a retine apa in tesuturi si de a „face” celulita. Puteti sa aveti parte de ameteli sau lipsa de energie si sa suferiti de boli ale caror simptome sunt difuze, vagi, schimbatoare. Pentru medic, sunteti adesea o enigma.

Metoda naturala de slabit care se potriveste cel mai bine zodiei Pesti

hidroterapie

Apa, apa si iar apa! Incontestabil, HIDROTERAPIA este o medicina naturala care va este recomandata in totalitate. Cu toate acestea, apa dulce si nu apa de mare vi se potriveste cel mai bine. Hidroterapia poate face minuni in cazul vostru. Si sporturile nautice sunt intr-adevar binefacatoare din toate punctele de vedere. Depinde destul de mult unde traiti in Romania, dar daca aveti posibilitatea mergeti la inot cel putin de doua, trei ori pe saptamana si veti evita obezitatea, dar si alte probleme de sanatate.

Regimul de slabit

Este posibil sa nu aveti niciodata suficienta vointa ca sa urmati un regim alimentar de la inceput pana la sfarsit, indiferent despre ce regim ar fi vorba! Si apoi personalitatea voastra este prea complexa, iar un regim alimentar ar putea sa va dea sperante false si sa va faca sa traiti adevarate dezamagiri, ceea ce face ca remediul sa provoace mai mult rau decat bine. Avand in vedere temperamentul vostru extrem de senzual, cel mai bun regim de slabire este regimul amoros. Dar trebuie sa fie putin dezvoltat, adica este nevoie sa fie insotit de mici sedinte de masaj subacvatic sau masaj cu uleiuri esentiale.

Atentie:

Pentru o dieta adaptata aveti nevoie de sfatul unui nutritionist sau al unui medic endocrinolog, deoarece fiecare persoana este diferita si are trasaturi si nevoie speciale, in functie de ascendentul sau si aranjarea planetelor.

Related News

One Response

Leave a Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1. Vitamina D în timpul sarcinii – Află care este importanța vitaminei D în organism | Domnite.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.