Cum sa slabesti daca esti in zodia Varsator

Share Button

Capitalul vostru de sanatate

Sunteti o adevarata baterie electrica, va intereseaza sa practicati sporturi care au efecte calmante si euforice. Sporturile putin violente, cum ar fi tenisul, baschetul si squashul, vi se potrivesc de minune. Sunteti, de asemenea un avid al sporturilor mecanice.

Din cauza ca aveti un temperament foarte nervos si agitat, de multe ori sunteti predispusa la tulburari ale somnului, care pot deveni cronice. Sunteti vulnerabila la anumite afectiuni ale picioarelor, cum ar fi entorsele, varicele, flebitele. Sunteti, de asemenea, destul de sensibila la tot ce afecteaza caile respiratorii: atmosfera prea poluata cu siguranta nu va face bine si ar trebui sa va feriti de perioade cu ceata sau vant.

Obositi foarte usor si, din aceasta pricina, trebuie sa evitati cu orice pret sa va surmenati. Pentru ca sunteti o persoana emotiva, o sa va faceti palida imediat atunci cand sunteti furioasa sau surprinsa.

Metoda naturala de slabit care se potriveste cel mai bine zodiei Varsator

oligoelemente

De multe ori trebuie sa va depasiti carentele de calciu si zahar – fara sa sa sariti in prima cofetarie pe care o intalniti! De fapt, nativele care sunt hipoglicemice in floarea vietii, sunt susceptibile de a deveni diabetice dupa varsta de mijloc. Oligoelementele, vitaminele, drojdia de bere, germenii de grau… aceste suplimente alimentare vor fi aliati foarte eficienti si le gasiti in magazinele cu produse bio.  Ele va ajuta sa va rezolvati problemele legate de greutate si in principal pe cele legate de un anumit dezechilibru.

Regimul de slabit

Singurul regim care va permite sa nu va accentuati dezechilibrul este cel pe baza de calorii reduse. Daca nu aveti rabdare sa traiti in permanent cu cantarul in fata ochilor puteti apela la ajutorul unui specialist care sa va calculeze exact ce aveti voie sa mancati si mai ale cum sa mancati pentru a va mentine echilibrul nutritional.

Atentie:

Pentru o dieta adaptata aveti nevoie de sfatul unui nutritionist sau al unui medic endocrinolog, deoarece fiecare persoana este diferita si are trasaturi si nevoie speciale, in functie de ascendentul sau si aranjarea planetelor.

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.