Cum sa slabesti daca esti in zodia Taur

Share Button

Capitalul vostru de sanatate

Inclinatia voastra este spre exces si gustul vostru spre exagerare pentru mancarea buna, favorizand astfel aparitia congestiilor. Este evident si faptul ca nu aveti inclinatie pentru sport si preferati pescuitul sportiv in locul unei curse pe picioare.

Si in acest ritm, nu numai ca acumulati kilograme in plus, dar riscurile de colesterol si acid uric se agraveaza. Sunteti predispusa sa suferiti de tulburari circulatorii. In plus, sistemul digestiv va poate fi afectat din cauza tendintei de a amana si a neglija in mod continuu aceste probleme. Prin urmare, sunteti predispusa la tulburari gastrice si in special la ulcere.

Puteti, de asemenea, daca lasati anxietatea sa va domine, sa incercati sa va ridicati moralul prin bulimie, ceea ce este foarte grav. Desigur, nu se pune problema sa urmati un regim de slabire prin infometare, ci doar sa va moderati pofta de mancare naturala.

Metoda naturala de slabire caracteristica zodiei Taur

cum slabeste un taur

Semn de pamant, nativa acestui semn zodiacal este senzuala. Acesta este motivul pentru care puteti profita la maximum de virtutile AROMATERAPIEI, utilizarea plantelor sub forma de baie sau masaj. Uleiurile esentiale sunt, de asemenea, cei mai bune aliati ai vostri. In magazine de sanatate cu produse naturale veti gasi o gama intreaga de esente care sa corespunda problemei voastre specifice: celulita, curbe locale…

Regimul de slabit

Nu se pune problema de a elimina complet carnea din dieta voastra. Dar este de dorit sa faceti cate o cura vegetariana de zece zile din cand in cand. De fapt, temperamentul vostru sangvin, gustul pentru lucrurile bune, va conduc de multe ori la excese. Sa scoateti carnea din meniu cateva zile, nu o sa va doara prea tare. In acest timp consumati legume, cereale si apa de izvor, multa apa de izvor pentru a elimina toxinele acumulate! In cazul in care acest lucru vi se pare de neconceput, incercati sa mancati mai mult piept de pui sau escalop de curcan si de preferat fara piele.

Atentie:

In functie de ascendent si de planetele din diferite sectoare exista si alte masuri care pot fi luate si de aceea aveti nevoie de sfatul unui nutritionist sau al unui endocrinolog, pentru a adapta dieta in functie de starea voastra de sanatate.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.