Cum sa slabesti daca esti in zodia Scorpion

Share Button

Capitalul vostru de sanatate

Puteti fi subiectul unor mici caderi nervoase care de multe ori sunt cauzate de dezamagirile carora le acordati prea multa importanta. Somnul are un loc important in cazul vostru, pentru ca datorita acestuia va puteti recapata energia in cel mai eficient mod.

Punctele slabe ale corpului vostru sunt aparatul urogenital si regiunea anala.

Dar cel mai mare pericol se gaseste in voi insiva! Sunteti capabila sa va angajati in cel mai rau exces din cauza unei provocari, dar mai ales pentru a dovedi ca sunteti libera, independenta si autonoma. Aveti o fire anxioasa si tulburarile interioare va provoaca frecvent tulburari gastrice. De aceea, fiti atenta la ulcere! Pentru a ramane sanatoasa, trebuie sa fiti activa si sa va exersati rezistenta la efort.

Metoda naturala de slabit care se potriveste cel mai bine zodiei Scorpion

acupunctura

ACUPUNCTURA poate face minuni pentru voi. Sa va vedeti corpul plin cu ace v-ar putea face fericita deoarece v-ar creste masochismul aflat in stare latenta! Dar aceasta metoda este foarte dureroasa. Acele plantate in locatii strategice, regleaza si optimizeaza circulatia Yin si Yang in corpul vostru si va ajuta sa scapati de apa si grasimea nedorite.

Regimul de slabit

Cura alternativa! Este vorba de o cura de apa, care consta in alternarea alimentele cu continut scazut de apa cu cele cu continut ridicat de apa. O zi unele, o zi celelalte. O modalitate eficienta de a va forta celulele pentru a scapa de apa si grasimea din ele. Exemplu: o zi cereale uscate si dieta uscata , a doua zi legume verzi, fructe si multe bauturi. Este o dieta cam stresanta, dar amintiti-va ca va place sa fiti multumita de rezultat. Regimul nu trebuie sa dureze mai mult de o saptamana in mod continuu, in ciuda tentatiilor de a continua pentru a da jos mai multe kilograme!

Atentie:

Pentru o dieta adaptata aveti nevoie de sfatul unui nutritionist sau al unui medic endocrinolog, deoarece fiecare persoana este diferita si are trasaturi si nevoie speciale, in functie de ascendentul sau si aranjarea planetelor.

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.