Cum sa slabesti daca esti in zodia Rac

Share Button

Capitalul vostru de sanatate

Sunteti lacoma ca o pisica. Si mai mult, apetitul vostru tine pasul cu sentimentele voastre atunci cand aveti o suparare, o dezamagire, sau atunci cand sunteti deprimata, descurajata si ajungeti sa va grabiti sa va faceti stocul de alimente ca un salvator! Produsele de patiserie si dulciurile au exact gustul vostru preferat!

Bunastarea voastra fizica si echilibrul nervos sunt strans legate de starea voastra de spirit! Este suficienta doar o suparare mica de ordin afectiv ca sa ajungeti sa vedeti totul in negru si sa va faceti griji. Si apoi usa se deschide pentru diverse tulburari psihosomatice! Sunteti, de asemenea, predispusa la reumatisme si usoare tendinte depresive.

In ceea ce priveste sportul, inotul si scufundarile sunt activitatile care vi se potrivesc cel mai bine.

Metoda naturala de slabit care se potriveste cel mai bine zodiei Rac

talasoterapie

TALASOTERAPIA vi se potriveste perfect. Desigur, aceasta nu va da rezultate daca nu este prescrisa si o dieta adaptata trasaturilor si nevoilor voastre. Prin urmare, trebuie sa faceti bai cu alge marine, noroi, sau chiar sa va achizitionati un dispozitiv de facut bule pentru hidro-masaj, care este benefic pentru a activa circulatia sangelui. Si daca nu aveti posibilitatea sa faceti un drenaj limfatic (care poate fi prescris medical) folositi masti de argila verde pentru a absorbi apa care va face sa va umflati.

Regimul de slabit

Un mic regim cu cereale, in cadrul unui leac pur traditional cu macrobiotice din cand in cand, este eficient. Desigur, mestecarea de patruzeci de ori a unui bob linte verde, nu este, probabil, extrem de interesant, dar este excelent pentru problemele voastre ! Pentru a va incuraja, incepeti prin a face un tur printr-un restaurant macrobiotic; veti vedea ca, in ciuda farfuriilor cu legume uscate, majoritatea clientilor au strctura unei teci de fasole si nu a unui dovleac!

Nu uitati sa beti multa apa de-a lungul intregii zile, dar si ceai verde.

Atentie:

Pentru o dieta adaptata aveti nevoie de sfatul unui nutritionist sau al unui medic endocrinolog, deoarece fiecare persoana este diferita si are trasaturi si nevoie speciale, in functie de ascendentul sau si aranjarea planetelor.

 

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.