Cum sa slabesti daca esti in zodia Berbec

Share Button

Capitalul vostru de sanatate

Va place sa va supuneti organismul la eforturi  intense si chiar la o varsta avansata, parca va ardeti viata de la ambele capete. Din fericire, aveti o putere remarcabila de recuperare. Dar cu toate acestea, ar trebui sa fiti un pic mai atenta, pentru ca resursele de energie sunt limitate si trebuie sa fie gestionate in mod rational.

Aveti, de asemenea, o mica tendinta de a va trata problemele de sanatate cu dispret! In principiu, sunteti o persoana cu o masa musculara bine dezvoltata. Grasimea si de apa nu va sunt prea cunoscute! Avand in vedere ca sunteti dotata cu rezerve enorme de energie, fara indoiala ca aveti nevoie de activitati dinamice pentru a va petrece timpul!

Va plac sporturile violente, periculoase. In schimb trebuie sa fiti foarte atenta, pentru ca faceti parte dintre semnele zodiacale care prezinta riscuri mari. Daca va luati suficiente masuri de precautie, puteti sa practicati cu suuces body- bulding-ul pentru a va sculpta muschii si a va defini frumusetea.

Metoda naturala de slabire

auriculoterapie

  • cea mai potrivita metoda la care puteti sa apelati pentru a avea un corp de sirena este AURICULOTERAPIA.

Aceasta este o forma de acupunctura, care se practica in mod direct la urechi. Practicianul va planta un ac mic, fara durere in coltul urechii, zona care corespunde problemei voastre specifice de greutate. Desigur ca va trebui sa il lasati pe el sa decida care este zona care va reprezinta cel mai bine problema, pentru ca fiecare caz este unic si are particularitatile sale.

Regimul vostru:

Pentru a va modera temperamentul de foc, care de multe ori ajunge sa fie excesiv, este esential sa beti multe lichide si sa evitati alimentele prea condimentate sau prea grasse. Mai degraba adoptati un regim continuu, adica aveti grija ce mancati pe parcursul intregii zile, decat un regim ad-hoc care sa implice doar anumite restrictii: mancati doar un singur aliment pe zi, de exemplu orez, branza sau struguri. Aceasta strategie poate sa va faca sa pierdeti intre doua si trei kilograme in doar cateva zile, dar rezultatele sunt mai degraba efemere.

Atentie:

In functie de ascendent si planetele din diferite sectoare exista si alte masuri care trebuie luate si poate fi necesar sfatul unui nutritionist sau al unui endocrinolog.

 

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.