Cum sa cuceresti un barbat Fecioara

Share Button

fecioara

Barbatul Fecioara este Mr. Perfect al Zodiacului. El este un barbat cu foarte mult bun gust, politicos si rafinat, delicat si atent. Cultivatat, ii place sa fie inconjurat de persoane care sa ii semene si este deosebit de loial prietenilor sai.

La prima vedere poate parea extrem de intimidat, dar impresioneaza prin aparitia perfecta si printr-o detasare provenita din siguranta de sine. Poate parea chiar rece si distant, dandu-va impresia ca nu este interesat de voi, dar aveti in vedere ca aceasta nu este decat o aparenta. Fiind un barbat foarte inteligent, ii place sa analizeze situatia intai si apoi sa se decida daca actioneaza sau nu.

Ceea ce veti observa la el va fi doar o fata a sa! In inima lui, nativul Fecioara este timid sau hiar suspect. Fiind o persoana meticuloasa si organizata ii este intotdeauna un pic frica de noutate, si, prin urmare, prefera, in primul rand, sa nu prezinte niciun semn de interes.

El are, de asemenea, o tendinta de a analiza tot ceea ce il inconjoara. Foarte cerebral, observa comportamentul colegilor sai si este interesat de tot ceea ce li se intampla. Cat despre seductie, are o abordare aproape sociologica, dar ii este mai greu sa actioneze.

Pentru a-l cuceri, acordati-i o atentie deosebita si mai ales nu il grabiti. Aratati-i ca sunteti interesata de el in mod subtil si lasati-l pe el sa vina la voi. Daca il luati prea repede si aveti o actiune furtunoasa in ceea ce-l priveste, se va intimida si nu va mai avea curaj niciodata sa faca urmatorul pas. Este un semn zodiacal caruia ii place calmitatea si organizarea, asa ca nu va asteptati la o dragoste fulgeratoare si pasionala de la inceput, aveti putina rabdare.

Ii place sa fie vazut ca o persoana linistita, profunda, virila. Deci, ii va placea ca o femeie sa stie sa il flateze cu toata sinceritatea, fara lingusire. Cu toate acestea, nu ii aratati prea repede atasamentul si nu luati totul prea personal pana cand relatia voastra nu este intr-adevar profunda, pentru ca nu va fi incantat, ba se va simti chiar speriat.

Nu incercati nici sa il seduceti in societate. Ii este greu sa renunte la imaginea sa rafinata si sigur pe sine, iar o apordare in care ar trebui sa se lase cucerit l-ar destabiliza si si-ar putea pierde calmul, lucru pe care nu vi-l doriti. Pastrati-va abilitatile de seductie pentru sfera privata.

De asemenea, evitati ca in prezenta lui sa va aratati perfida sau sa barfiti pe cineva din anturajele voastre. Acest semn zodiacal pretuieste mai presus de toate onestitatea si ar fi foarte dezamagit de o astfel de atitudine. Si cel mai nedorit lucru este sa isi va face griji despre ceea ce ati putea crede despre persoana lui, aceasta fiind una dintre cele mai mari temeri ale sale.

Barbatul Fecioara este credincios si loial: este dificil sa ocupati un loc in viata lui, dar odata ce reusiti acest lucru va va oferi toata dragostea lui. Dar totusi intr-un mod delicat, rezervat.

Viata cu el nu va fi intotdeauna palpitanta: placerile sale sunt intelectuale, nu foarte pline de evenimente, si daca vorbeste adesea despre calatorii, ei bine viseaza mult timp pana ajunge sa treaca la actiune. Dar o sa va ofere o viata stabila si echilibrata, care le va captiva pe cele mai calme dintre voi.

In ceea ce priveste viata din pat, nu difera de viata lui cotidiana: este serios, si deosebit de implicat sa va faca sa va simtiti bine, sa fiti satisfacuta si sa aveti parte de multa placere. Daca nu sunteti pe deplin convinsa ca va doriti sa va petrceti tota viata langa el, latura intima este un argument real in favoarea sa!

Barbatul Fecioara este exigent si stie ce vrea si ce cauta la o femeie. Daca va potriviti cu ceea ce viseaza el, veti experimenta o relatie intensa si exclusiva cu el. Si nu incercati niciodat sa il asteptati in  lenjerie intima intr-un apartament haotic, pentru ca in loc sa va remarce si sa se bucure de voi, va incepe sa faca ordine.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.