Cum sa cuceresti un barbat din zodia Gemeni

Share Button

gemeni

Nu intrati in panica: gemelitatea specifica acestui semn zodiacal nu va fi reflectata si in ceea ce priveste seductia. Nu isi dedubleaza personalitatea, dar trebuie sa fiti cu ochii pe el pentru a va asigura ca nu duce o viata dubla !

Daca l-ati intalnit, probabil la o intalnire cu prietenii sau la o iesire cu baietii nu trebuie sa va mire, deoarece acest semn al zodiacului este un foarte sociabil. El este interesat de tot si de toata lumea, care ii confera o aura de om popular.

Nu ii este greu deloc  sa atraga atentia asupra lui, dar cu toate acestea, daca pastrea atentia asupra sa… Trebuie sa invatati sa il intelegeti ca ii place sa fie ingonjurat de oameni si asta inseamna ca ii place sa fie inconjurat si de femei. Nu incercati sa ii interziceti sa stea in compania cuiva si nici nu ii faceti critici in prezenta celorlalti pentru ca nu veti face altceva decat sa il indepartati.

Geamanul este in primul rand o persona curioasa. Daca va accepta invitatia la cina, nu ii spuneti nimic dinainte, nici meniul, nici ce aveti pregatit pentru el, ci pur si simplu lasati-l pe el sa va intrebe sau sa descopere tot ce ati pregatit pentru el. Acest lucru este valabil si cu persoana voastra, nu va puneti pe tava, lasati-l sa va descopere putin cate putin.

Veti constata ca stie cum sa fie cea mai relaxata persona si sa nu ii dati niciodata de inteles ca este singura voastra optiune, lasati-l sa creada ca daca sunteti cu el se intampla pentru ca vreti sa-l cunoasteti, altfel aveati zeci de propuneri sa va petreceti seara. Nu grabiti lucrurile si asteptati ca relatia voastra sa decurga normal.

Geamanul este un jucaus plin de viata si intotdeauna bine dispus. Prin urmare, evitati sa va poticniti in fata lui si sa fiti plictisitoare. Nici daca pareti prea serioasa, prea rezonabila sau prea timida nu ii veti fi pe plac!

Un lucru si mai rau este sa ii criticati catusi de putin stilul de viata, pentru ca ii va fi foarte greu sa accepte aceste remarci. In ochii lui, trebuie sa va bucurati de fiecare moment, indiferent despre ce este vorba. O remarca negativa il va intoarce impotriva vostra si nu ii va lua mult timp pana sa va faca urmatoarea tinta! Nu uitati ca o intalnire cu un Geaman, chiar nu este momentul potrivit sa barfiti.

Daca sunteti deja impreuna si credeti ca stilul sau de viata este prea libertin, sau ii reprosati oboseala sa cronica, nu va dura mult timp pana isi va gasi o alta partenera pentru seara si va duce o viata dubla!

Exista sanse mari sa reusiti sa il pastrati langa voi daca sunteti o femeie puternica, vesela, curioasa si plina de viata. Trebuie sa fiti la fel de inepuizabila ca el, dar sa il lasati mereu sa aiba ultimul cuvant. Este foarte sensibil la lingusire… Dar cine nu este ?

In cele din urma, nu incercati sa faceti din relatia voastra un secret. Geamanul este o persoana sociala, careia ii plac mondenitatile si transparenta. Conceptul de gradina secreta ii este necunoscut. Trebuie sa stiti sa il seduceti in public, deschis si veti castiga potul cel mare!

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.