Cum să alegi o perucă potrivită pentru tine

Share Button

Peruci-par-ondulat_3854951_1253946733Indiferent de motivul pentru care ai nevoie de perucă, estetica este un criteriu important. Trebuie ca părul, fie el și artificial, să îți stea impecabil și să îți pună fizionomia în valorea. Deci se pune întrebarea: cum să alegi o perucă și care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont. Tocmai de aceea ne-am gândit să îți oferim un mic ghid legat de alegerea acestui accesoriu și despre tipurile de peruci care există pe piață.

Cum să alegi o perucă

Pierderea părului poate avea multe surse. Unele sunt naturale și țin de genetică, cum este de pildă alopecia areata, o boală autoimunică care provoacă pierderea părului pe anumite porțiuni ale scalpului. Alte motive țin de sănătate și pot avea varii motive de la tratamente chimioterapice la situații în care trebuie să îți razi părul pentru vreo operație sau pentru alte motive…În orice caz, în asemenea situații nu ai voie să îți lași look-ul la voia întâmplării. Așa că citește în cele ce urmează cum să alegi o perucă și rămâi mereu la fel de frumoasă indiferent de ce-ți rezervă viața.

Pe piață există sute de oferte pentru peruci, dar nu toate sunt de cea mai bună calitate. În plus, există mici trucuri ce pot face ca nimeni să nu realizeze că porți o perucă.
Mai întâi ține cont de produs. Există peruci din păr artificial dar și din păr natural. Însă doar cele create cu păr natural au acea mișcare naturală a buclelor și doar ele pot fi spălate, ondulate sau îndreptate cu placa. Desigur, costă foarte mult, dar dacă ai nevoie de o perucă permanentă aceasta este alegerea ideală. Pe de altă parte, dacă doar ai fost nevoită să îți tunzi părul scurt sau zero iar el va crește la loc, o asemenea investiție nu se prea merită. Gândindu-te cum să alegi o perucă ar trebui să ții cont de faptul că cele mai moderne materiale sintetice care imită părul sunt destul de bune și pe termen scurt au nevoie de mai puțină îngrijire.

Peruci-par-ondulat_3854951_1253877157Apoi, odată ce ți-ai dat seama ce vrei și știind cum să alegi o perucă, este foarte important modul în care o porți. Pentru că, da, și aici există mici secrete care fac diferența între naturalețe și…eșec. Trebuie să știi că toate perucile vin cu puțin mai mult păr decât trebuie. Asta pentru că nu există două fețe la fel și nici două stiluri de coafură perfect identice. De aceea, odată ce ți-ai pus peruca, trebuie să apelezi la o coafeză pricepută care să știe de unde și cât să taie. Și desigur, nu uita că, dacă te-ai decis pentru varianta sintetică, ea nu va rezista mai mult de șase luni în condiții optime.

Acestea ar fi sfaturile noastre pentru tine legate de cum să alegi o perucă potrivită pentru tine: cumpără un produs de calitate, ai grijă să ți se potrivească și personalizează-l pentru a ți se potrivi perfect. Foarte puțini oameni vor cunoaște diferența iar tu vei fi mereu la fel de frumoasă.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.