Cum sa alegi coafura in functie de forma fetei

Share Button

Adoptarea unei coafuri in functie de caracteristicile faciale se numeste ” morfo coafura”. Forma ovala este considerata ideala . Prin urmare, vom incerca sa adoptam coafuri, care vor crea o impresie de oval perfect. Trebuie sa va asigurati ca tunsoarea vi se potriveste atat din fata cat si din profil. In cele din urma, gatul este, de asemenea, un element care se poate luat in considerare la luarea deciziei.

V-ati saturat de tunsoarea actuala? Vreti sa faceti schimbari la coafura dumneavoastra? Indiferent daca va folositi de parul actual sau daca vei folosi extensii, pentru a fi sigura ca faceti cea mai buna alegere, cel mai bine este sa  discutati cu un stilist. In functie de specificatiile dumneavoastra, va va arata cele mai bune coafuri care se potrivesc caracteristicilor voastre.

Iata cateva tunsori in functie de caracteristicile dumneavoastra:

Tunsori pentru fata alungita

 

Tunsori pentru fata alungita: evitati parul prea lung, care nu face altceva decat sa accentueze forma fetei voastre. Sunt recomandate doar cateva suvite mici. Filatul, poate  fi, si el, o solutie buna, si, de preferinta, cu un efect de cascada ( degradat ) pe lateral, care va va  intineri mult. Trebuie evitat cu orice pret  volumul din partea de sus a capului, deoarece acest lucru va accentua si mai mult forma fetei.

 

Tunsori pentru fata patrata sau dreptunghiulara

Tunsori pentru fata patrata sau dreptunghiulara: cea mai buna optiune, este aceea de a ascunde mandibula , cu un franj lung si filat. Restul tunsorii ar trebui sa fie in scari si cu  mult volum. Pieptanati-va, lasandu-va parul  un pic dezordonat. Nu il lasati niciodata foarte lins. Efectul  plat va mareste fata. Volumul este cu adevarat cel mai bun prieten, mai ales in partea de sus a capului .

Tunsori pentru fata ovala

 

Tunsori pentru fata ovala: orice lungime a parului poate sa va puna in valoare: cret, neted, lung sau scurt, tot ceea ce va doriti este perfect! Crearea de volum pentru par este o optiune buna, dar cea mai buna alegere este tunsoarea in scari.

Tunsori pentru fata triunghiulara

 

Tunsori pentru fata triunghiulara: pentru aceasta forma a fetei, cel mai bine este sa purtati un breton mic, bine marcat. Astfel, tunsoarea  se va concentra pe partea de sus a fetei si pometii vor fi evidentiati. Daca nu va place parul scurt, puteti de asemenea, sa adoptati pentru o lungime mai mare, dar sfatul nostru este sa pastrati totusi volumul.

 

Tunsori pentru fata rotunda

 

 

Tunsori pentru fata rotunda: Lungimea ideala a parului pentru acest tip de fata, este mai jos de umeri, cu parul aerisit si in scari. Partea laterala este plata si fara franjuri. Alegeti tunsorile in diagonala.

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.