Cum sa adaptam machiajul la forma fetei ?

Share Button

Pentru o fata triunghiulara

O fata triunghiulara este usor de recunoscut, cu barbia mai mult sau mai putin ascutita. Foarte feminina, acest tip de fata este caracterizata prin pometi proeminenti si de multe ori, o frunte lata. In acest caz, ideea este de a echilibra partea superioara si cea inferioara a fetei printr-un joc cu umbre si lumina. Incepeti prin aplicarea fondului de ten. Apoi, aplicati un strat subtire de fard de obraz, dinspre urechi spre gura. Pentru a evita  focalizarea privirii pe fruntea voastra lata, subliniati ochii cu machiaj destul de pronuntat. Machiati doar pleoapa superioara. Pentru buze  alegeti nuante naturale simple. Un gloss sau un ruj  alese intr-o culoare destul de luminoasa va fi suficient.

Pentru o fata rotunda

O fata rotunda tinde sa para destul de plata. Rotunjimea poate ascunde nu numai oasele fetei, dar poate ascunde, de asemenea si linii si unghiuri. Obiectivul este de a crea reliefuri. Pentru a incepe, aplicati un fond de ten cu textura fluida  cu ajutorul unei perii mari. Apoi sa ia un fard de obraz si se aplica de la tample spre obraz si pe maxilar. Pentru ochi, cel mai bine este sa machiati doar pleoapa superioara pentru a nu avea un aspect de cadere. In cele din urma, creati un pic de volum pe buze, alegand un ruj pentru buze de culoare pronuntata sau un gloss rosu.

Pentru o fata patrata

O fata patrata sau dreptunghiulara este caracterizata prin unghiuri aparente si o structura osoasa vizibila la nivelul maxilarului si a pometilor. Aceasta forma a fetei este adesea considerata destul de masculina, si de aceea scopul este de a o feminiza cu machiaj. In primul rand sa ia un fond de ten intunecat si se aplica pe partile remarcabile ale fetei, cum ar fi  fruntea, maxilarul si pometii. Apoi, folositi un fond de ten luminos pentru restul fetei. Trebuie sa va asigurati ca totul este uniform. Putin fard de obraz, doar pe obraji, este suficient pentru a ii aduce la lumina si a le da un pic de culoare. Pentru machiajul ochilor, scopul este de a  le indulci aspectul. Folositi doua culori de fard pentru ochi diferite : o culoare pentru pleoapa superioara si alta pentru pleoapa inferioara. Pentru buze, un gloss de culoare naturala este suficient.

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.