Cum poti sa faci rau parului tau fara sa iti dai seama

Share Button

Sunt foarte multe femei, pentru care ingrijirea parului este o problema esentiala, dar care nu constientizeaza ca un spalat sau un pieptanat prea des poatea avea un efect devastator asupra firelor de par, si astfel bunele lor intentii vor face mai mult rau decat bine.

Un lucru foarte important pentru sanatatea parului dumneavoastra il reprezinta faptul ca nu trebuie sa abuzati de pieptanat, deoarece la un moment dat firele de par se vor rupe sau isi vor pierde rezistenta. Nici mersul prea des la salon nu este atat de benefic, pe cat pare, pentru par. Inainte sa deveniti dependenta de saloanele de coafura, luati in calcul prin cate trece parul dumneavostra in procesul de styling: spalat, piptanat, uscat cu uscatorul, ondulat cu tot felul de perii etc.

De ce se strica parulDaca aveti parul lung un lucru foarte important pentru sanatea parului, daca sunteti adepta coafurilor cu coada sau coc, este sa nu strangeti prea rau parul in coada, deoarece pe langa faptul ca veti avea dureri de cap, va fi afectata si sanatatea firului de par. Daca il strangeti prea tare, firul de par se va intide pana cand va ceda si se va rupe.

Cand va aranjati parul acasa, este indicat sa folositi un singur produs destinat in acest sens (  gel, spuma sau fixativ ).

Vopsitul sau schimbarea culorii, in mod frecvent, afecteaza foarte mult sanatatea si rezistenta firelor de par.

Asadar, este bine de tinut minte, ca o grija deosebita si chiar disperata pentru intretinerea parului va duce de cele mai multe ori la pierderea vitalitatii si rezistentei firelor de par. Retineti ca parul si pielea scalpului au mare nevoie de pauze in care sa respire.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.