Copilul Varsator

Share Button

zodia varsator

Copilul nascut sub semnul zodiacal al Varsatorului este un copil diferit, deoarece el merge dupa un ritm propriu. Tocmai din acest motiv, micutul Varsator va reusi sa ii surprinda pe cei din jurul lui cu inventivitatea si originalitatea sa. Daca sunteti parintele unui copil Varsator, cu siguranta veti observa ca este foarte sociabil si isi face foarte usor multi prieteni, din majoritatea claselor sociale.

Copilul Varsator se simte atras de diversitatea lucrurilor si este tentat in permanenta sa incerce tot felul de experiente noi. Este tentat sa incerce mancarurile neobisnuite, pe care alti copii nici se gandesc sa incerce sa le guste. Poate petrece ore intregi in camera lui incercand sa puna in practica tot felul de proiecte.

Cel mai important lucru pentru micutii Varsatori este faptul ca au nevoie vitala de libertate de miscare, si de aceea, daca sunteti parintele unui astfel de copil, nu ar trebui sa il tineti in corzi si sa ii lasati tot spatiul si libertatea de care are nevoie. In momentul in care nu i se permite sa se desfasoare, micul Varsator se va transforma intr-un copil rebel, incapatanat sau chiar depresiv.

Daca aveti un copil nascut in zodia Varsator, veti observa, cu siguranta, ambitia acestuia de a se imbraca singur de la varste foarte mici, si tineti cont de faptul ca va trebui sa il incurajati sa faca acest lucru.

Copilul Varsator isi va surprinde parintii cu modul sau de gandire, iar acestia trebuie sa fie foarte deschisi cu el, pentru ca este un mic geniu. Cu siguranta, exista si copiii care vor gasi mai greu drumul spre a-si arata fata de geniu, dar si acestia si-o vor gasi, cu siguranta. Au nevoie doar de mai multa incredere.

copilul varsator

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.