Copilul Scorpion

Share Button

copilul scorpion

Micutii nasuti in aceasta zodie a Scorpionului sunt firi puternice, pe care nevoia de a se simti in siguranta ii face sa incerce in permanenta sa ii controleze pe cei din jur, sau sa ii faca sa gandeasca la fel ca ei. Proverbul ” Mata blanda zgarie rau ” se potriveste de minune copilului nascut in aceasta zodie. Cu toate ca pare o persoana calma, aceasta aparenta cu siguranta este inselatoare. Indiferent cat de mult o sa va straduiti, ca parinte de copil Scorpion, nu veti reusi niciodata sa il cunoasteti cu adevarat sau sa stiti ce gandeste. Micutul Scorpion poate sa para afectuos si foarte iubitor, dar aveti mare grija ca este si un excelent manipulator.

Micutii nascuti in zodia Scorpionului sunt foarte atrasi de misterele vietii si cauta cu orice pret sa inteleaga care sunt motivatiile celorlalti. Au momente cand sunt tentati sa citeasca carti pline de suspans ori sa vizioneze filme de groaza de la varste fragede, si sunt atrasi de fel si fel de relatii complexe de prietenie, menite sa ii solicite foarte mult.
Copilul Scorpion poate sa treaca foarte usor la un comportament obsesiv, razbunator si manipulant, si de aceea ar fi bine sa il invatati inca din primii ani de viata pe acest micutul vostru despre cat de importanta este iertarea si despre cum se poate construi o relatie echilibrata cu cei din jur. Daca reusiti sa il orientati bine pe copilul Scorpion, acesta va fi in stare sa faca o serie de lucruri bune, dovedindu-se un adevarat beneficiu pentru lumea in care traieste.

zodia scorpion

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.