Copilul Sagetator

Share Button

copilul sagetator

Daca sunteti parintele unui copil nascut sub semnul zodiacal Sagetator, este bine sa stiti ca acesta este o fiinta aventuriera innascuta. Pentru acesti micuti Sagetatori, viata este echivalenta cu o multitudine de experiente care de care mai plina de adrenalina. Copiii Sagetatori sunt foarte dornici sa ia contact cu lumea si sa se bucure la maxim cu putinta de tot ce le ofera aceasta.

In momentul in care bebelusul vostru Sagetator face tot felul de scotociri prin casa, prin locuri care de care mai riscante, nu trebuie sa intrati in panica. Supraveghiati-l si lasati-l sa isi faca numarul, deoarece copiilor Sagetatori le place sa exploreze aproape tot ce le este interzis de catre parinti.

Ca parinte al unui copil Sagetator, trebuie sa invatati si sa ii intelege nevoile, si asfel il veti putea ajuta facandu-i viata distractiva si variata.

Aventurile traite in afara casei sau jocurile de-a v-ati ascunselea sunt unele dintre cele mai apreciate activitati ale micutilor Sagetatori.
Copilul Sagetator are inclinatie spre activitatile fizice si simte nevoia sa isi consume energia in exces facand tot felul de lucruri care sa il solicite fizic. Ca parinte al unui copil Sagetator va trebui sa il lasi sa practice cat mai multe sporturi.

Pe langa toate aceste aspecte, este bine sa mai stiti ca, micutii Sagetatori au tendinta sa fie stralucitori si plini de viata, de unde rezulta si faptul ca ei vor avea un cerc foarte larg de prieteni. Cu alte cuvinte, nu va asteptati ca aniversarile micutului Sagetator sa fie doar niste reuniuni linistite la care sa fie invitati doi trei prieteni mai apropiati…

zodia sagetator

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.