Copilul Rac

Share Button

copilul rac

 Copilul nascut sub semnul Racului este o fire sensibila, prudenta si uneori, foarte retrasa. El isi desfasoara activitatea in lumea reala a emotiilor si sentimentelor. Micutii Raci nu reactioneaza foarte bine la lucruri sau persoane noi. Ei au nevoie de o anumita perioada de adaptare sau acomodare.

Deoarece nu este foarte sociabil, copilul Rac se simte minunat atunci cand este acasa, inconjurat de tot ce ii este familiar. Copilul nascut sub semnul zodiacal Rac va fi intotdeauna adeptul unei seri linistite acasa, ajutandu-si parinti la fel si fel de treburi casnice, in defavoarea petrecerii unei zile intr-un parc de distractii.

Deoarece este orientat in permanenta spre emotii si sentimente, micutul Rac va avea un fel de detector psihic indreptat catre persoanele dificile sau situatiile ce se pot dovedi periculoase. Sensibilitatea lui are mare nevoie de dezvoltare, si nu trebuie sub nicio forma sa fie ignorata.

Micutul Rac adora sa colectioneze jucarii si tot felul de obiecte care au o anumita valoare sentimentala pentru el. Tot ce trebuie sa faceti dumneavoastra, este sa ii asigurati suficient spatiu pantru ca el sa isi poata depozita in siguranta mica lui colectie.

Copilul Rac are nevoie de ajutor pentru a se dezvolta intr-un mod sanatos si pentru a-si invinge nesiguranta si timiditatea. Pe tot parcursul vietii se va lovi de tot felul de lucruri si situatii noi, iar daca va fi izolat inca din copilarie, ii va fi foarte greu atunci cand va iesi in lume.

Oferiti-i copilului Rac orice obiect, planta sau animal de care sa aiba grija si va sti instinctiv ce sa faca cu acesta. Sarcina ta, ca parinte al unui copil Rac, este aceea de a-i oferi acestuia un camin sigur si foarte multa iubire , deoarece siguranta emotionala face parte din elementele vitale ale Racului.

zodia rac

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.