Copilul Pesti

Share Button

copilul pesti

Micutii nascuti sub semnul zodiacal Pesti, sunt fiinte extrem de creative, blande si intelegatore, care au nevoie de foarte multa afectiune. Copilul nascut in zodia Pesti vrea sa fie tinut cat mai mult in brate, in primii ani de viata, si dupa ce mai creste simte nevoia de mai multe imbratisari, sarutari si incurajari.

Pestisorii se bazeaza foarte mult pe instinct, si nu pe logica, si de aceea sunt mai mult interesati de vise si fantezii decat de lumea reala. Daca sunteti parintele unui copil nascut in zodia Pestilor, trebuie sa il ajutati sa ramana cu picioarele pe pamant, sa tina ochii deschisi si sa nu se rupa de realitate.

Daca nu reusiti sa faceti acest lucru, copilul Pesti poate primi lovituri dureroase in momentul in care se va lovi de cruda realitate. Datorita faptului ca este foarte sensibil din punct de vedere emotional, daca sunteti parintele unui copil Pesti, trebuie sa aveti grija pe cine lasati in preajma lui. Nu trebuie sa va surprinda daca va aduce acasa animale pierdute. Micutul Pesti este foarte iubitor si saritor. De aceea trebuie sa aveti foarte mare grija ca acesta sa nu cada victima persoanelor care pot profita de naivitate lui.

zodia pesti
 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.