Copilul Fecioara

Share Button

fecioara

Daca sunteti parintele unui copil Fecioara, este bine de stiut ca aveti o sarcina foarte greu de realizat. Chiar daca va fi destul de dificil, cu foarte mult efort puteti face din copilul dumneavoastra un mic geniu, care poate sa faca fata cu brio sau chiar sa exceleze in tot felul de domenii, care sa ii solicite intelectul la capacitate maxima si sa ii dezvolte abilitati practice de exceptie.

Spiritul practic si atentia la cele mai mici detalii sunt cele mai puternice trasaturi ale micutilor nascuti sub semnul zodiacal al Fecioarei, iar dumneavoastra trebuie sa fiti primul om care trebuie sa observe acest lucru inca din primii ani de viata. Va puteti gasi micutul sortandu-si jucariile in diverse moduri sau facand economii pentru a-si cumpara fel si fel de lucruri, spre deosebire de ceilalti copii de varsta lui, care isi cheltuie banii pe tot felul de prostii, pentru care se bucura o perioada scurta de timp.

Micutii nascuti sub acest semn zodiacal al Fecioarei, sunt genul de persoane care ii ajuta pe altii in mod nativ.
Daca sunteti parintele unui copil nascut in zodia Fecioarei, va trebui sa incercati sa temperati cat de cat tendinta catre perfectiune a micutului vostru, incercand sa il convingeti ca uneori este de ajuns sa fii si suficient de bun, in loc de cel mai bun. Cu alte cuvinte, ca este bun si locul doi. Incearcati sa ii intariti increderea in sine cat de mult puteti, pentru ca micuta voastra Fecioara tinde sa nu aiba inca de la inceput incredere in sine. Copilul Fecioara poate trage gresit si destul de usor concluzia ca nu este destul de admirat sau foarte apreciat. Se caracterizeaza printr-o mare doza de modestie sincera si de aceea i se pare ca nu este suficient de deosebit.

copilul fecioara

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.