Copilul Capricorn

Share Button

 

copilul capricorn

Micutul Capricorn este un copil deosebit de ceilalti, deoarece in programul sau de zi cu zi nu veti regasi nicio activitate gen somn sau jocuri diverse. Copilul nascut sub semnul zodiacal Capricorn nu doreste, sub nicio forma, sa piarda timpul degeaba. El urmareste in permanenta, ca orice activitate desfasurata sa ii aduca un oarecare castig sau beneficiu material si, de cele mai multe ori, chiar este dispus sa munceasca din greu pentru a obtine profitul dorit. Copiii nascuti sub semnul zodiacal Capricorn au destul de clar in minte, inca de la varste fragede, tot ceea ce vor sa faca in viitor. Uneori, au o dezvoltare mai greoaie, dar nu trebuie sa va faceti griji in aceasta privinta, deoarece micutul vostru Capricorn va recupera usor usor.

Copilul nascut in zodia Capricorn este foarte bine organizat, el planificandu-si cu mare grija si cea mai mica activitate pe care o are de desfasurat si reuseste cu succes sa isi programeze activitatile in functie de importanta lor. Micutii nascuti in zodia Capricorn simt mai mereu nevoia ca, cei din jurul lor sa isi dea seama cat sunt de destepti si de harnici. De aceea, daca aveti un copil Capricorn, aveti grija sa ii apreciati de fiecare data meritele.

Copilul Capricorn face economii din banii de buzunar pe care ii dati in fiecare zi, din cei primiti de ziua lui sau cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, si nu ar trebui sa va mirati daca veti constata ca acesta are stransa o suma mai consistenta de bani, pentru ca nu a cheltiut nimic. El stie inca din primii ani de viata sa aprecieze valoarea banului , si nu ii va cheltui decat la ocazii speciale sau de importanta deosebita pentru el .

Copilul Capricorn are un simt al responsabilitatii foarte bine dezvoltat, comportandu-se excelent in rolul de frate mai mare. Cu toata seriozitate lui, si tinand cont ca se descurca foarte bine in diverse situatii, daca sunteti parintele unui Capricorn, tineti cont de faptul ca totusi este un copil si chiar daca este mai serios decat ceilalti, incercati sa il influentati sa se si joace din cand in cand.

zodia capricorn

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.