Copilul Balanta

Share Button

zodia balanta

Inca din primii ani de viata, copiii nascuti sub semnul zodiacal Balanta sunt fiinte sensibile si in acord cu ce isi doresc cei din jur. Sunt in permanenta in cautarea echilibrului, si o data cu acesta, a linistii si pacii. Copilul nascut in aceasta zodie este vesel si prietenos, si de fiecare data cand va simti o stare mai tensionata in familie sau in cercul sau de prieteni, el nu va ezita sa faca pe pacifistul. Este foarte important sa stiti, daca aveti un copil nascut in zodia Balanta, ca si cel mai mic conflict il streseaza foarte tare. Micutele Balante se adapteaza foarte greu in familiile galagioase sau foarte vorbarete, iar acest lucru le va afecta cu siguranta si echilibrul emotional.

Micutele Balante au un extraordinar simt al echilibrului si sunt dotati cu cele mai fine gusturi inca din primii ani de viata. Ei sunt excelenti negociatori, incearca sa uneasca persoanele din jurul sau, si fac tot felul de compromisuri pentru a evita si cel mai mic conflict. Scopul vostru, ca parinte al unui copil nascut sub semnul zodiacal Balanta, este acela de a-l ajuta sa isi construiasca increderea de sine si sa isi dea seama ca a fi ferm in a spune ceea ce gandeste, nu inseamna neaparat a ofensa sau a jigni pe cineva.

Marea problema a micutelor Balente o reprezinta dificultatea cu care reusesc sa ia o decizie singuri. Fiindu-i destul de greu sa se hotarasca, copilul Balanta prefera sa nu aleaga, si asfel nici nu poate pune in practica ceva. De aceea, acesti micuti vor trebui incurajati in permanenta, sa duca lucrurile la bun sfarsit, si sa nu se opreasca la mijlocul drumului pentru ca nu stiu ce trebuie sa faca in continuare.

zodia balanta

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.