Coafuri in tendinta: stilul emo

Share Button

Stilul emo, o coafura adorata de fetele adolescente

In prezent, stilul emo a cucerit inima mai multor fete. Ei bine, aceasta este una dintre cele mai solicitate coafuri in saloanele de specialitate. Adoptarea look-ului emo inseamna in primul rand afirmarea personalitatii. Este clar ca, in adolescenta , fiecare incearca sa iasa in evidenta in felul sau. Stilul emo este adesea asociat cu o imagine de adolescent rebel si care se simte rau in pielea sa. Aceasta coafura este destul de complex  de realizat.

De ce gen de coafura este vorba?

Este vorba despre o coafura sofisticata. Adio tunsorii de intelept, acum este inlocuita cu o tunsoare dezordonata:  par lung in fata si scurt in spate.  Fire lungi si tari incadreaza partea din fata a umarului, astfel incat sa puna in evidenta efectul scurt din spate.  Este o tunsoare foarte conica, cu volum si usor aplatizat in spate. In fata, un breton foarte gros si asimetric care incadreaza perfect fata. Pentru a completa totul, va puteti pune o clamita pe o parte. In plus, pentru a aduce un plus de fantezie coafurii dumneavoastra emo, va puteti colora unele suvite de par. Alegeti culori ostentative cum ar fi mov sau roz.

Etape de urmat. O coafura emo  perfecta

Astazi , aproape toti stilistii cunosc stilul emo. Daca acest lucru nu se intampla la salonul la care mergeti, este bine sa explicati in detaliu ceea ce doriti, sau de ce nu, sa  aratati direct o fotografie. Daca aveti parul destul de scurt, cel mai bine este sa fie puse extensii pentru a crea fire lungi pe fiecare parte a fetei. Optati pentru mese drepte pentru a pune in evidenta stilul emo si scobitura de la spate. Pentru a crea volum, coafati-va parul cu capul in jos. Pentru a mentine noua coafura , este bine sa aveti placa pentru indreptat si un spray fixativ. Nu va ramane decat sa fiti creativa.

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.