Coafuri la moda

Share Button

Tunsorile si coafurile reprezinta un domeniu, cu adevarat, foarte  variat. De la stilul relaxat pana la cel razboinic  sau futurist, tunsorile si coafurile contribuie decisiv,  alaturi de articolele vestimentare, la crearea imaginii dumneavoastra.

Cele mai in voga coafuri, propuse de stilisti, sunt cele lejere, tipice pentru anii ’70. Daca doriti sa optati pentru o astfel de coafura, trebuie neaparat sa aveti lungimea parului peste umar. Acest tip de coafura se poate realiza atat pe parul drept ( sau intins) cat si pe cel ondulat, putand fi purtata cu carare pe mijloc sau pe o parte, sau combinata cu un breton mai lung.

coafuri la modaUn alt tip de coafura, preferat de doamne si domnisoare, il reprezinta coafura cu parul impletit. Aceasta se poate realiza in mai multe feluri, astfel:

  • Se impleteste parul  intr-o coada lunga, apoi acests este strans in forma de coronita deasupra capului.
  • Se impleteste parul intr-o coada foarte stansa la spate, pentru a crea in fata un aspect de par intins (lins).
  • Daca doriti un look senzual si totodata inocent, alegeti coafura cu coada in spic.

Buclele mari, care se revarsa peste umeri  sunt si ele in mare voga in lumea coafurilor, iar daca sunt combinate cu un ruj rosu aprins, veti obtine un look fascinant.

Cocurile fac si ele parte din trend si pot fi purtate cu bentite sau funde, dandu-va mai un look de balerina sau gimnasta. Pentru a putea opta pentru o astfel de coafura este neaparat nevoie sa aveti  macar un par de lungime medie ( peste umeri).

Daca aveti parul scurt nu trebuie sa va simtiti complexata, deoarece puteti alege o coafura pixie crop cu un breton mai lung sau o coafura care necesita mai mult gel, cum ar fi cea trashy-chic.

Alegeti orice tip de cofura dintre cele prezentate, deoarece sunt relative usor de realizat, si o sa simtiti o lejeritate pe care nu ati mai simtit-o vreodata.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.