Coafura – Indreptarea braziliana cu keratina

Share Button

Indreptarea  braziliana cu keratina este in primul rand un tratament  reparator pe baza de keratina , ale carei efecte sunt de inmuiere si netezire a parului, care sunt spectaculoase si dureaza aproximativ 4 luni.

Dezvoltata in Brazilia la inceputul anilor 2000 si apoi introdusa in Statele Unite si Europa, tratamentul brazilian cu keratina   este acum un bestseller in America de Nord, unde se gaseste in ofertele marilor saloane de coafura.

Keratina , proteina  naturala a parului, pielii si unghiilor, protejeaza parul impotriva agresiunilor externe, cum ar fi poluarea, uscare, UV,  apa de mare si intareste impermeabilitatea parului.

In timp ce produsele traditionale de indreptat,  schimba structura moleculara a firelor de par si taie legaturile dysulfure responsabile pentru incretire, cauzand fragilitatea si deshidratarea parului, tratamentul de indreptare cu keraratina, il intareste, il protejeaza, il hidrateaza si ii reda stralucirea.

Indreptarea braziliana  cu keratina este o alternativa foarte buna pentru cele care au parul vopsit sau deja fragilizat de tratamente succesive. Aceasta se aplica la salon pe parul umed, dupa samponare si chiar inainte pieptanat. Keratina continuta in formula sa este apoi ” incastrata ” in fibra capilara gratie caldurii placii de indreptat ceramice.

Rezultatul este spectaculos : indreptarea braziliana cu keratina, este un tratament  semi – permanent : umiditatea, ploaia sau transpiratia, nu vor mai avea nicio influenta in incretirea parului ca inainte. Parul este ” drept ”, prin simpla caldura a uscatorului.

Indiferent de natura parului, acesta nu este doar drept, dar, de asemenea, si profund reparat, suplu, matasos si protejat. Indreptarea braziliana cu keratina se elimina lent, in timp, odata cu spalarea si efectele sale dureaza aproximativ 4 luni, in functie de frecventa de sampoane.

Acest tratament poate fi folosit pe toate tipurile de par, inclusiv pe parul tratat chimic ( vopsit, facut permanent sau  indreptat ).

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.