Coafura: adaptata la forma fetei

Share Button

Fata ovala si alungita: forma la care totul este permis

Fata ovala este de multe ori gata sa suporte orice fantezie.  Datorita trasaturile sale echilibrate si, in special feminine, se evidentiaza cu usurinta cu o coafura neregulata si un efect de volum.  O tunsoare in scari, parul cret sau linii rotunjite, o femeie cu o fata ovala are o multitudine de optiuni pentru coafura . Daca va place parul scurt,  aveti in vedere sa il subtiati in zona gatului, pentru a crea mai multa armonie. Daca fata voastra este oarecum alungita, parul lung nu este prea indicat, deoarece ii confera efectul de lungime, care, dimpotriva, ar trebui sa fie estompat.  La fel se intampla si cu parul taiat prea scurt, care ar accentua dezechilibrul trasaturilor dumneavoastra. Cel mai bine este sa alegeti o lungime medie care ar aduce un pic de volum pe partile laterale.

Fata rotunda: ideala pentru bucle si par franjurat

Cel mai interesant pentru o fata rotunda este sa incercati sa va imbunatatiti trasaturile. Pentru a face acest lucru, alegeti o tunsoare in scari, bucle si franjuri lungi. Un efect de volum este pus in evidenta de suvite subtiri pe obraji, iar ideal este sa alegeti o lungime medie. Tunsorile drepte sau pe rotund  si cararea pe mijloc nu sunt deloc indicate. Coafura dumneavoastra ar trebui sa va ajute in special sa castigati volum sau inaltime, dar fara sa sublinieze forma rotunjita a fetei. Daca va place parul lung, incercati sa evitati o coafura care creeaza un efect de volum pe partile laterale. Daca parul vostru este cret, este mai bine sa optati pentru o filare a acestuia.

Fata patrata: rolul liniilor asimetrice si bine definite

Fata patrata este adesea caracterizata prin linii bine trasate si o frunte mare. Prin adoptarea unei tunsori care se bazeaza pe asimetrie sau structura, puteti reduce marginile ascutite si liniile prea marcate. Creati un efect de volum si jucati-va cu suvitele pentru a atenua liniile de la maxilar, care de multe ori sunt destul de pronuntate. Franjurarea este esentiala pentru femeile care au o frunte mare si impunatoare. Parul lung pana sub barbie cu bucle si ondulari permite ruperea liniilor drepte si echilibreaza aspectul general.

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.