Cele mai bune sfaturi pentru a radia de frumuseţe

Share Button

Orice femeie vrea sa straluceasca de frumuseţe. Mai jos iti impartasim 6 din secretele noastre 100% garantate, pentru un aspect perfect după un an aglomerat.

15 minute pentru frumuseţe
Pentru un machiaj frumos de seară, nu este nevoie să petreci o eternitate în baie. Poţi arăta uimitor în doar 15 minute. Să începem:

4 minute pentru revigorare
Începe prin perierea cu grijă a dinţilor timp de minim 3-4 minute. Este primul gest pe care trebuie să îl faci pentru un zâmbet de vis ! Revigorează-ţi picioarele cu apă rece sau cu un spray special pentru senzaţia de picioare grele. Dacă este necesar reîmprospătează-ţi şi corpul.

3 minute pentru ten
Aplică pe faţă apă termală, aceasta tonifică pielea.Tamponează uşor faţa cu un prosop pentru uscare. Treci la retuşări cu un anticearcăn : se aplică cu pensula pentru ascunderea micilor imperfecţiuni (o umbră, un punct, un vas de sânge) şi se uniformizează cu vârful degetului.

sfaturi pentru frumusete

3 minute pentru culori
Oferă o pată de culoare obrajilor cu fard de obraz, roz pentru tenul deschis, piersică sau portocaliu pentru tenul închis. Revigorează-ţi pleoapele aplicând o umbră deschisă (bej sau crem) în partea de sus. Adaugă mascara pentru a deschide privirea. La final adaugă un luciu pe buze sau un ruj satinat.

4 minute pentru o coafură de leoaică
Cu capul în jos, periază părul pentru aerisire şi volum. Dacă este prea „rebel”, aplică un şampon uscat, apoi periază-l din nou pentru a îndepărta toate urmele de produs.

1 minut să te admiri
Foloseşte câteva picături din parfumul preferat pentru încheieturi, antebraţe, gât şi ceafă. Şi gata, faţa ta radiază, este timpul să înceapă distracţia.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.