Cei mai pasionali barbati ai zodiacului

Share Button

barbati pasionli

Nativul Scorpion- Locul 1

Numit si “amantul desavarsit”, nativul acestei zodii, ori este dotat cu puteri supranaturale si reuseste sa  citeasca gandurile femeilor, ori pur si simplu  s-a nascut ” la cererea femeilor” pentru a le satisface. Personalitatea barbatului nascut in zodia Scorpion este aseamanatoare cu cea a unui  ”hunter” care sta in asteptare cat timp adversarii sai se obosesc sa faca o cucerire , iar femeile sunt atrase in final, exact de aceasta atitudine ”indiferenta ”.

Nativul Leu – Locul 2

Ritualul de seductie al nativului Leu este asemanator cu cel al unui film de dragoste din anii 70. Cand trebuie sa castige inima unei femei, sau vrea cu orice pret sa ajunga in patul ei, se foloseste de toate armele  de seductie de care dispune. Ii face tot felul de declaratii de dragoste si ii ofera foarte multe  cadouri scumpe, ajungand chiar si pana la niste vacante romantice undeva departe, intr-un loc exotic.

Nativul  Rac – Locul 3

Chiar daca la inceput, este putin mai rezervat, barbatul nascut sub acest semn zodiacal este printre cei mai inflacarati si mai pasionali amanti din intregul zodiac. El este in permanenta foarte atent la nevoile partenerei sale, este  un bun ascultator, care are grija sa retina intotdeauna lucrurile care ii plac acesteia si se foloseste de aceste informatii chiar atunci cand este nevoie.

 

 

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.