Ceasuri dama Guess originale si ieftine

Share Button

Iti plac ceasurile Guess? Mie da, dar am vazut in magazine si mutle ceasuri contrafacute chiar la preturi mari, astfel incat daca nu stii sa deosebesti o copia de original risti sa te pacalesti!

ceasuri dama Guess ieftine

Daca vrei sa fii sigura ca ai cumparat un ceas dama Guess original ar trebui sa fii atenta la anumite amanunte. Daca intri pe siteul Guess voi putea gasi imagini si informatii detaliate despre fiecare model ceas, si cu ajutorul acestora vei verifica daca ceasul Guess ieftin pe care l-ai vazut in magazin este original sau nu.

La ce trebuie sa te uiti can cumperi un ceas Guess?

  • grafica, marcajele si indecsii de pe  cadran;
  • pe spate la un ceas original gasesti o gravura de calitate si nu o stantare neclara sau prin vopsire
  • la un ceas original geamul este din cristal, safir si nu din sticla sau plastic
  • calitatea materialului din care este facut, daca este finisat bine si nu are bravuri, muchii nefinisate, un ceas Guess Fake poate avea anumite neregularitati,  asperitati si muchii nefinisate cu eventual bravuri;
  • un indiciu poate fi calitatea curelelor, un ceas original va avea o curea de piele sau metalica de calitate. Daca este un “fake” pielea, cusaturile si imbinarile au de obicei mici defecte de fabricatie, si daca te uiti cu atentie le poti observa;
  • daca pe site-ul producatorului spune ca ceasul are elemente din materiale pretioase (aur sau argint) poti deosebi destul de usor o tinichea de un metal nobil. De asemena unele ceasuri dama sunt accesorizate cu pietre pretioase, o femeie va sti sa faca diferenta intre o piatra originala si una contrafacuta.
  • verifica pe site-ul producatorului daca importatorul/distribuitorul este agreat de acesta.

Orice neconformitate sau defect poate insemna ca ai in fata un ceas Guess fals. Daca ai posibilitatea sa compari cu un ceas original, poti sa compari micile defecte astfel incat sa inlaturi orice dubiu.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.