Ce transmite parul blond ?

Share Button

blond

Parul blond a fost mult timp considerat cel mai angelic, a reprezentat puritatea, amestecul de hiper – feminitate si inocenta. Blondul este fascinant prin natura nuantei sale deschise de galben, auriu, platinat etc. In plus, aceasta este o culoare rara, care prinde lumina, straluceste in soare si are reflexii unice.

Aceasta culoare a parului poate scoate din”obscuritate”, se poate distinge in valul castaniu si saten care numara aproape 60 % din populatia feminina a Romaniei. Blondul este, de asemenea, de multe ori asociat cu tineretea, facand referire la parul deschis al copiilor mici, de unde si expresia „micile noastre capete blonde”. Prin urmare, ne putem intreba daca femeile care au aceasta culoarea la par nu suntcumva  in cautarea tineretii pierdute, a capului acela mic si blond iubit de parinti.

Nu numai,dar in primul rand, blondul este asociat cu feminitatea si senzualitatea. Cu simboluri cum ar fi Marilyn Monroe si Brigitte Bardot, blondul a devenit o moda la care brunetele obisnuite a trebuit sa se alature. Aceasta imagine a actritei hollywoodiene blonda platinat a deschis, de asemenea, calea pentru o imagine peiorativa a blondului care simboliza superficialitate, fetele usoare, de unde si aparitia glumelor cu si despre blonde.

In general, tarile nordice au o majoritate a populatiei blonda (aproape trei sferturi din populatie). Aceste tari nu au o rata mare de imigrare si se observa o omogenitate in randurile lor. Prin urmare, pielea palida si parul deschis sunt cauzate de cantitatile mici de radiatii UV care provoaca un deficit continuu de melanina.

Astazi, parul blond trece peste clisee si imbraca o noua tinuta. El reinventeaza eleganta, departe de blondul platinat foarte aratos, dar in tonuri de miere, foarte nuantate si senzuale. Acest blond transparent este mai usor de adaptat la un ten mai inchis. Nuantele de saten cu reflexe blonde, trebui sa se amestece armonios in par pentru a da un efect natural.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.