Ce transmit parul saten si parul roscat ?

Share Button

saten

Pana acum, parul saten si parul roscat au suferit de o reputatie lipsita de glorie, terna si banala pentru unul si prea ciudata pentru celalalt. Totusi, aceste doua culori si-au dovedit punctele forte si calitatile, dar si caracterele.

De fapt, satenul a mostenit mult timp o reputatie de culoare „bastard” provenind dintr-un blond prezent la nastere care s-a inchis din cauza mediului, dar fara sa ajunga la castaniu. Este adevarat ca satenul este o evolutie a blondului, dar care ramane complet natural si se datoreaza unei cresteri a cantitatii de eumelanin maro, care poate, in anumite cazuri, sa fie cauzata de poluare.

In Romania, satenul este culoarea cea mai raspandita, spre deosebire de restul Europei, care prezinta o concentratie de brunete in partea de sud si o preponderenta de blonde in partea de nord. Prin urmare, Romania se gaseste la mijloc si are o gama de culori variind de la blond deschis la cel mai intunecat negru si contine douazeci de nuante diferite de saten, de la ocru la saten foarte inchis, la limita cu castaniul. In general, aceasta culoare este asociata cu stabilitatea, cu siguranta si cu capabilitatea. Fata de rosul sulfuros si blondul „starleta”, satenul simbolizeaza blandete, bunatate si ascultare.

Rosul platinat sufera, de asemenea, de o reputatie proasta. Mult timp a fost perceput ca o incarnare a diavolului si, de asemenea, i-a fost atribuita lui Iuda ajungand astfel sa fie simbolul feminitatii extreme si sa aiba o reputatie sulfuroasa. Aceasta culoare de par este in primul rand foarte rara, doar 1-2 % din populatia lumii are parul roscat; Acesta este motivul pentru care trezeste un interes deosebit, un amestec de admiratie si curiozitate. In Europa, aproximativ 4 % din populatie este roscata cu o majoritate in Scotia si Irlanda, unde procentele sunt de 13% si, respectiv 10 %.

Rosul simbolizeaza in principal raritatea, dar , de asemenea, si misterul si inteligenta. Culoarea sa, calificata ca fiind calda si sexy, atrage din ce in ce mai multe femei cu personalitati puternice, care cauta o modalitate de a se distinge, dar fara sa cada in excentricitate. Tenta de rosu care este in tendinta acum este rosul aprins.

roscat

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.