Ce transmit parul castaniu si parul negru ?

Share Button

par negru

Culoarea castaniu este cunoscuta a fi una dintre cele mai comune culori ale parului, dar asta nu inseamna ca este si cel mai usor de purtat. De fapt, nuantele de castaniu si negru au tendinta de a intari trasaturile si prin urmare nu se asociaza bine cu o fata unghiulare sau cu pielea deschisa, deoarece aceasta va avea tendinta sa se estompeze si sa scoata in evidenta imperfectiunile. Totusi, aceasta tenta inchisa se potriveste perfect cu ochii deschisi la culoare, fiindca se creeaza un contrast si se mareste privirea.

Mult timp s-a situat pe a doua pozitie, dupa blondul stralucitor, dar castaniul castiga din nou teren datorita increderii si senzualitatii pe care o transmite. Aceasta culoare ne duce cu gandul la o printesa din basm, una gotica sau o Scheherazada, intotdeauna fiind vorba de femei cu caracter.

Bruneta este sexy si se arata ca o femeie fatala. Ea are capul pe umeri si nu are nevoie de nimeni sa-i spuna ce sa faca cu viata ei. Luptatoare atat la locul de munca cat si in viata personala , bruneta este la fel de sexy ca blonda. Desi senzualitatea sa se manifesta diferit, cu mai mult entuziasm si incredere, aceasta ramane foarte eficienta.

Culoarea naturala a parului nostru ne influenteaza destinul. Ea ne falsifica intr-un fel caracterul si unicitatea in aceasta lume. Parul negru este, de asemenea, si o sursa de inspiratie artistica in imaginea Mona Lisei ilustrate de Leonardo da Vinci sau a Sophiei Loren care aprindea cinemaul anilor 1960, cu senzualitatea ei tipic mediteraneana. Satenul pare sa contina mistere si sa trezeasca fantezii la fel de intense ca si cele generate de blond.

Astazi, mai mult ca niciodata, castaniul revine intr-o multitudine de nuante, cu o mie de reflexii si inregistreaza un adevarat succes mediatic, care ii permite sa castige avans fata de blond. Desi negrul ramane o valoare sigura si sofisticata, culoarea in tendinta ramane castaniul foarte inchis.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.