Ce sa aleg Early Booking sau Last Minute?

Share Button

De fiecare data cand vreau sa merg in concediu imi planific din timp toate detaliile, inclusiv destinatia. Vreau sa am vacantele  linistite si fara stres, fapt pentru care de obicei merg pe mana celor de la agentia de turism Q Travel. Gasesc mereu oferte convenabile pentru mine si nu mi-am stricat niciodata vacanta din pricina faptului ca am fost cazata intr-un hotel in care conditiile nu erau bune. In plus, in agentii am mereu un sprijin in cazul in care apare o problema.

Multi dintre cei care aleg sa mearga in vacante cu ajutorul agentiilor au de ales intre ofertele Early Booking si cele Last Minute.

Early Booking sau Last Minute

Eu prefer varianta Early Booking. De ce? Pentru ca nu sunt genul de persoana care face lucrurile spontan. Imi place sa stiu din timp unde voi merge, unde voi fi cazata, ce posibilitati de distractie am, unde voi lua masa, etc. Vreau sa imi pregatesc din timp toate cele necesare, astfel incat in ziua in care plec totul sa fie pus la punct. Nu vreau sa aflu din scurt destinatia, ci vreau sa stiu clar ce am de facut cu 3-6 luni inainte de concediu. Daca aleg Early Booking pot alege bineinteles destinatia pe care o vreau eu. Nu trebuie sa aleg destinatiile impuse de o anumita oferta. Din moment ce stiu clar unde vreau sa merg, trebuie sa imi fac rezervarile din timp. Un dezavantaj in alegerea unei astfel de oferte ar putea fi faptul ca e nevoie in general de un avans. Insa, nu ma deranjeaza din moment ce sunt linistita ca am totul rezervat.

Sunt insa si persoane mai spontane care aleg ofertele Last Minute. E ok si aceasta varianta, insa, uneori te risti sa ajungi intr-un hotel care nu are conditii foarte bune sau intr-o tara pe care nu-ti doresti in mod deosebit sa o vezi. Ofertele Last Minute sunt oferte care apar pe ultima suta de metric, in general cu vreo 3 saptamani inainte. Preturile sunt mult mai mici, ceea ce unora le surade. Daca nu ai clar stabilita destinatia de vacanta si nu ai o preferinta anume, o astfel de alegere ar putea fi potrivita. Pentru mine e parca prea din scurt, dar sunt convinsa de faptul ca sunt o multime de persoane care iubesc sa faca lucruri spontane. Si nu e rau.

Tu unde mergi in vacanta anul acesta? Vei alege o oferta Early Booking sau Last Minute?

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.