Ce poti sa mananci de sarbatori daca tii cura de slabire

Share Button

Daca aceasta este o intrebare la care nu gasiti sub nicio forma un raspuns, va voi ajuta cu cateva sfaturi care va pot face sa simtiti ca sunt sarbatorile de iarna, dar acest lucu sa nu aiba un efect negativ in lupta dumneavoastra cu kilogramele in plus.

Daca in aceasta perioada , in care aveti in prejma dumneavoastra atatea bunatati, simtiti deseori ca vi se face foame, beti cat mai multe lichide, pentru a diminua aceasta senzatie.

Mancati putin si des,  mici gustari sau salate care sa contina conopida, broccoli sau varza de Bruxelles.  Acestea sunt sarace in calorii si va pot ajuta sa inlocuiti cu succes salata boeuf, sarmalele cu mamaliga si friptura cu cartofi prajiti la cuptor.

ce sa mananci de sarbatoriIata un meniu complet care va poate inspira in periplul dumneavoastra gastronomic:

Felul 1 este reprezentat de o salata cu piept de curcan. Pentru aceasta,  aveti nevoie de un piept de curcan de marime potrivita. Se pune pieptul la fiert peste care se adauga cateva boabe de piper, sare si  foi de dafin. Dupa ce s-a fiert si s-a racit, se taie pieptul marunt si se adauga ceapa verde taiata rondele. Adaugati morcov si telina rase si cateva  frunze de patrunjel. La final adaugati ulei de masline, zeama de la o lamaie si amestecati  bine. Pentru un gust rafinat, care sa va incante papilele gustative, puteti sa adaugati cateva si picaturi de vin alb demisec.

Felul 2 poate fi reprezentat cu succes de niste sarmalute din piept de curcan invelite in foi de vita. Faceti o compozitie normala pentru sarmale, doar ca folositi carne de curcan. Folositi pentru umplutura cam o jumatate de kg de carne de curcan, o cescuta cu orez, 2-3 cepe tocate , piper si sare dupa gust. Dupa ce ati omogenizat amestecul, umpleti sarmalutele si asezati-le intr-o cratita, dar nu uitati sa puneti mai intai un strat de frunze pe fundul acesteia. Dupa ce ati terminat de aranjat  toate sarmalutele adaugati putin ulei si lasati-le la cuptor aproximativ 2 ore, dupa ce acesta a fost in prealabil incins bine.

Felul 3 sau desertul poate fi reprezentat cu succes de o portie de mere coapte. Pentru aceasta, se iau merele si se scoate cotorul. In orificiul astfel creat, puneti un amestec de stafide si coniac. Apoi introduceti merele la cuptor, pana cand se rumenesc. Se servesc, de obicei, calde, iar daca vi se par ca sunt putin acrisoare puteti sa le aplicati un strat subtire de miere.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.