Care e diferenta dintre un bărbat si un băietel?

Share Button

Barbatia  nu vine o data cu  varsta si nu se datoreaza nici faptului ca „a avut o femeie sau mai multe”, diferenta dintre un barbat si baietel vine din atitudinea pe care o are fiecare din acestia fata de femeile din viata lor, fie ca acestea le sunt mama, surori, prietene, iubite, sotii sau amante.

Examenul barbatiei il da de multe ori in viata si daca da rateuri de prea multe ori poate fi retrogradat la grupa baieteilor.

1- Responsabilitatea. Cuvantul ” responsabilitate” ii poate fi  străin baietelului dar o femeie adevarata stie ca poate avea sentimentul de siguranta doar langa un barbat responsabil.
2. Demnitatea. Băietelul iese dintr o situatie neplacuta cu circ, un bărbat iese elegant si fara scandal.
3. Neconditionarea iubirii. Un băietel iti ofera, doar daca oferi, el face un targ cu iubirea, sexul, atentia si restul. Un bărbat face doar ce simte fara sa astepte ceva in schimb. Un bărbat adevarat nu face din dragoste si prietenie o afacere in care negociaza termeni si conditii.

Diferente de gandire intre femei si barbati
4. Controlul. Băietelul simte nevoia sa isi controleze partenera la fiecare pas. Cu cine vorbeste, cand vorbeste, ce vorbeste, cand mănâncă, ce mănâncă, unde mănâncă. De ce face el asta? Pentru ca nu se respectă, pentru ca este nesigur pe el, pe barbatia lui si are o stima de sine scazuta. Un bărbat nu simte nevoia sa faca asa ceva, el are incredere in partenera lui si mai presus de toate stie ca fiecare om e liber, e doar alegere lui daca vrea sa isi petreacă timpul cu x sau cu y. Un bărbat nu se va comporta cu partenera de parca ar fi o proprietate ce trebuie sa fie la dispozitia sa.
5. Manierele. Băietelul inca foloseste limbajul de gang, el crede ca o injuratura il face sa fie macho . Nu conteaza ca vorbeste cu o femeie. Va vorbi cu ea asa cum vorbeste cu Costel vecinul de seminte si pahar din spatele blocului. Un bărbat niciodată nu va vorbi vulgar in fata unei femei. El stie ca femeia aia nu e Costel din spatele blocului. El nu va jigni niciodată o femeie, indiferent de moravurile pe care le are aceasta, pentru ca un bărbat respectă femeia indiferent de cum este ea si de moravurile pe care le are!
6. Ignoranta. Un băietel se va multumi mereu cu ceea ce este, chiar daca i se mai atrage atentia uneori ca nu e ok sa faca x lucru. Un bărbat va stii sa învete de la fiecare om si sa ia ce este mai bun din fiecare. Un bărbat mereu va dori sa ajunga la un nivel cat mai sus pe scara rafinamentului, bunului gust, culturii, educatie, echilibru.

sursa inspiratiei: Ramona Cârcotă

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.