Cand este bine sa ne tundem, in functie de fazele Lunii

Share Button

tunsoare

Daca sunteti fascinata de tot ceea ce inseamna astrologie, stiti cu siguranta ca ritualul de ingrijire si infrumusetare a parului  are parte de o atentie deosebita in  acest domeniu.
Cand vine vorba despre par, indiferent de tratamentul la care vrem sa il supunem ( o tunsoare noua, vrem sa il vopsim sau sa ii tundem varfurile) este foarte important sa tineti cont de fazele Lunii, pentru a obtine  cele mai bune rezultate.

1. Daca vreti sa va tundeti parul,  trebuie sa faceti acest lucru atunci cand Luna este in crestere, pentru ca parul va creste sanatos si mult mai repede.  Aceasta  faza a Lunii in crestere, este  perioada intre Luna Noua si Luna Plina.

2.Daca vreti sa va tundeti, dar doriti ca parul sa va creasca mai incet, alegeti sa faceti aceasta operatiune in  primele zile dupa Luna Plina.

3. Daca vreti sa va tundeti  si va doriti un par foarte des si care sa creasca repede, mergeti la coafor atunci cand Luna este in semnul Leului sau al Fecioarei.

4. Daca va hotarati sa va tundeti, si aveti pretentia ca modelul ales de tunsoare sa persiste pentru cat  mai mult timp, alegeti sa faceti operatiunea in faza Lunii in Scorpion.

5. Daca doriti sa va supuneti podoaba capilara la un tratament de vopsire sau/si ondulare tineti cont de faptul  ca Luna sa fie in semnul Varsatorului si Luna in crestere,  si astfel veti obtine si  va veti bucura de o nuanta intensa si rezistenta.

6. Cand doriti sa va tundeti varfurile,  este foarte indicat sa faceti acest tratament  in faza de Luna Plina, si in acest fel veti avea garantia unui par cu un aspect extrem de stralucitor si   cu varfuri care nu se vor despica.

7. Daca doriti sa va rasfatati podoaba capilara cu anumite tratamente de fortifiere si regenerare, veti obtine rezultate de exceptie daca veti face aceste proceduri in faza cand Luna este in crestere.

8. Evitati sa faceti orice tratament asupra parului in zilele cu eclipse de Soare sau Luna.

9. Incercati sa evitati sa va taiati parul in zilele cu Luna Noua.

Cu siguranta, in sanatatea parului au rol important si alti factori (cum ar fi hormonii, de exemplu), dar daca veti respecta perioadelor favorabile din perspectiva fazelor Lunii nu ii puteti aduce altceva , decat o gramada de beneficii. Urmand aceste reguli simple va veti bucura de un par sanatos si frumos!!!

tuns

 

 

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.