Cand devii MLM-ist pierzi umanitatea?

Share Button

De când am ajuns să fiu mai cunoscuta, am început să fiu curtat de diverși MLM-iști cu oferte care de care mai interesante și mai tentante. Nu dau numele companiei, dar pot spune că am fost curtat de reprezentanți ai tuturor companiilor, de tip MLM, care au intrat pe piața românească. Nu mă deranjează acest fapt, e ceva firesc și minunat.

Altceva mă deranjează. Am fost la muuulte conferințe în care erau prezentate poveștile de succes ale unor personaje care, atunci când au intrat în sistem, au avut o revelație… wooow. Luând lucrurile în detaliu, pentru că poveștile tuturor sunt la fel, indiferent de companie, am observat că acești indivizi, care sunt promovați ca și modele de succes, sunt de un cinism visceral. Acest gen de cinism l-am mai întâlnit la liderii politici și religioși (episcopi, preoți, pastori).

zodia capricorn

Aparent toți pozează în superi-pozitivi, super-entuziaști, super-fericiți, însă totul se rezumă la… bani, bani, bani, bani, bani, bani, bani, bani etc. Dacă banii sunt subiectul, wow, totul e minunat, însă în momentul când alegi altă temă, devii neprogresist, negativist, toxic…șamd.

Oameni buni, pe ce lume trăim? Ajungi să-ți vinzi calitățile umane, doar pentru a avea bani și a fi bine văzut într-o corporație care nu dă doi bani pe calitatea umană, pentru că totul se învârte în jurul profitului? Îți pui poze pe Facebook, zâmbitor și fericit, cum că ești mare și tare, de la diverse conferințe MLM-iste unde sunt sute sau mii de oameni, iar tu te simți important, doar pentru că ți-ai permis să fii un minuscul ego în acea masă de vânzători de iluzii?

Când dragostea de bani este motorul acțiunilor tale, indiferent care este calitatea acțiunilor, te transformi într-un pervers.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.