Calivita

Share Button

Nu stiu cati dintre voi ati auzit pana astazi de afacerea Calivita, eu am luat contact cu produsele si afacerea Calivita cu multi ani in urma, atunci cand un domn si o doamna au venit la noi la cabinet cu un aparat de biorezonanta, si ne-au rugat sa le punem la dispozitie cabinetul pentru determinari cu biorezonanta.  Atunci in cele 2 zile cat au tinut consulatiile sau perindat prin fata acelui aparat  peste 30 de persoane,  unele dintre ele erau multumite de ce le-a spus cu aparatul altele erau ceva mai sceptice.

Dupa cum ma stiti eu sunt cam sceptic din fire si nu am prea fost multumit de prestatia facuta cu de doamna doctor cu aparatul de biorezonanta, mai ales ca a fost ceva destul de fugar, parca in graba.

Calivita preturi

Produse Calivita

Atunci am observat ca dupa ce li se faceau oamenilor determinarile cu aparatul de biorezonanta li se treceau pe o hartie ce semana cu o reteta si niste suplimente de la Calivita, asta ma facut curios, mi-au recomandat si mie cateva, dar cum la vremea respectiva nici nu aveam probleme serioase de sanatate si nici situatia mea financiara nu era asa de reusita, nu mi-am comandat acele produse Calivita.

Partea interesanta este ca o parte dintre acei oameni care au comandat produsele Calivita, dupa ce le-au terminat au venit si au mai comandat si alte produse Calivita, spunand ca au fost multumiti de ele.

Daca va puneti intrebarea de ce respectivii recomandau celor care erau diagnosticati cu aparatul de biorezonanta produsele calivita si nu alte produse naturiste de la alte firme, raspunsul este destul de simplu, in primul rand pentru ca au observat ca produsele sunt bune, si apoi si datorita faptului ca produsele calivita se vand in sistem MLM, aceste persoane primeau un bonus in functie de valoarea produselor cumparate de cei ce i-au inscris in sistemul MLM  Calivita, inclusiv un bonus din urma cumparaturilor realizate de persoanele carora li sau recomandat aceste produse de catre o persoana care fusese inscrisa in sitemul calivita de doamna ce facea consulatatii cu aparatul de biorezonanta.
Dupa multi ani de la acest episod, am cunoscut o alta doamna care facea determinari cu aparatul de biorezonanta SCIO,  tot la fel ma rugat sa ii pun la dispozitie cabinetul pentru determinari, si mi-a facut si mie, sotiei, si parintilor cate o determinare, ce ma uimit acum a fost ca sedinta de biorezonanta a durat mult mai mult decat la prima experienta, aproximativ 0 ora, iar ce mi-a spus despre starea mea de sanatate precum si despre starea psihica se potrivea foarte mult cu ceea ce stiam eu. Apoi la o ruda de a mea a nimerit o afectiune foarte rara.

Dupa cum stiti eu ma mai ocup de inforenergetica, asa ca am fost curios sa fac cateva experiente imbinand aparatul de biorezonanta si tehnicile invatate la inforenergetica, asa  ca am avut parte de  o experienta foarte interesanta, am constatat ca aparatul sesiza persoanele care au o practica spirituala, si deasemenea apareau si diferente majore la persoanele care erau supuse tehnicilor terapeutice din inforenergetica, ceea ce ma convins ca aparatul de biorezonanta este real, conteaza cine il foloseste, pregatirea acestuia.

Apoi doamna respectiva mi-a vorbit si de produsele de la Calivita, si de posibilitatea de a recomanda aceste produse persoanelor ce ne frecventeaza cabinetul, si am zis ca nu ar fi rau sa incerc, mai ales ca se anunta inceperea crizei economice.

Asa a inceput si experienta mea in compania Calivita, o experienta in care am avut parte si de bucurii si de dezamagiri sau tradari, dar continuam.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.