Bijuterii argint sau bijuterii aur?

Share Button

Bijuterie argint sub forma de pandantiv cu pietre semipretioase alexandrit, topaz transparent, perla, ametist, peridot
Am vazut unele persoane ce considera ca este bine sa porti doar bijuterii de aur, deoare ce considera argintul ca fiind un metal inferior, iar daca ar purta argint pentru ele ar fi ca si cum si-ar pierde ceva din statutul social. Aceste persoane cand au nevoie de o bijuterie de culoare argintului prefera bijuteriile din aur alb sau platina si evita argintul, dar unii nici asa nu accepta, pentru a nu exista riscul ca cineva sa le confunde platina cu argint ieftin.

bratari magnetice

Pana la urma diferenta de pret dintre aur si argint este data de faptul ca aurul se gaseste in cantitati mult mai mici decat arginul, si nu tine de efectele pe care le are o bijuterie asupra posesorului. Un alt criteriu pentru care unii pot prefera aurul in dauna argintului poate fi cel estetic, deoarece argintul isi pierde mai usor stralucirea si oxideaza in schimb aurul ramane la fel de stralucitor.

O bijuterie din argint poate fi mult mai sofisticata si mai mare, iar daca este combinata cu un set de pietre semipretioase sau pretioase deosebite poate fi mult nai de efect decat o bijuterie din aur. Pentru a te convinge poti sa admiri mai multe exemple de bijuterii argint in magazinele online.

Eu consider ca fiecare tip de metal folosit la o bijuterie are rolul sau, in anumite situatii este neaparat nevoie de aur pentru a crea un efect estetic maxim, alteori argintul poate pune mai bine in valoare piatra pretioasa decat aurul, dar cei ce nu iubesc argintul pot opta fie pentru aur alb fie pentru platina.

Un avantaj major al bijuteriilor din argint este acela ca sunt mai accesibile le pret, uneori la o rochie se potriveste doar o bijuterie masiva, si nu sunt multi cei ce si-ar permite sa ai aiba in colectie bijuterii din aur sau platina masive.

Apoi uneori te poti pacali cu bijuteriile din aur, in schimb interesul pentru a te pacali cu o bijuterie din argint este mult mai mic, deoarece materalul este ieftin, si nu prezinta un interes pentru cei ce se ocupa cu inselatoria, apoi stii ca acestea sunt complet realizate și modelate din argint, pe cand uneori o bijuterie despre care crezi ca este facuta din aur, este posibil sa fie doar placata cu aur, si in interior sa fie un metal comun (in cazul fericit in interior este argint),

In mod normal bijuteriile de argint costa mai mult decat cele placate cu aur, si asta ii tenteaza pe unii sa te pacaleasca.

Eu iubesc argintul si pentru proprietatile benefice asupra celui ce il poarta, testele facute laborator au demonstrat fara echivoc ca ionii de argint au efect bactericid, putand distruge peste 600 virusuri si germeni nocivi.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.