Biciclete fara pedale pentru copii

Share Button

Pare ciudat sa cumperi copilului o bicicleta fara pedale, dar principalul avantaj al unei astfel de biciclete este ca ajuta copiii sa invete sa mearga pe bicicleta fara sa fie ajutati. Acestea reprezinta o alternativa la bicicletele cu roti ajutatoare, dar nu sunt suficient de practice, copiii se bazeaza pe rotile ajutatoare si invata destul de greu sa isi tina echilibrul. Chiar si asa exista riscul de a cadea, iar cand se renunta la rotile ajutatoare riscul este si mai mare, iar o cazatura mai „urata” poate descuraja copilul sa mai incerce sa mearga cu bicicleta si poate chiar da temeri ce se mentin pe multi ani, in unele cazuri nu pot scapa de ele toata viata.

biciclete fara pedale

Cu ajutorul bicicletei fara pedale, copilul invata sa-si tina echilibrul, nefiind nevoie sa faca doua lucruri simultan (pedalarea si tinerea echilibrului), iar cand se simte nesigur poate pune rapid picioarele jos.

Cand va veni timpul, dupa ce va invata sa isi mentina echilibrul pe bicicleta fara pedale, va putea face foarte usor trecerea la o bicicleta obisnuita fara sa mai cada.

Cele mai mici preturi online le-am gasit pe bicicletafarapedale.ro si in anumite momente poti prinde reduceri si oferte.

PS: Nu uita ca atunci cand copilul invata sa mearga cu bicicleta cat si dupa ce devine un profesionist sa il echipezi cu dispozitivele de protectie: casca, cotiere si genunchere si chiar si o vesta fosforescenta astfel incat sa fie mai usor de observat de soferi si pietoni.

Recomandarea noastra este ca atunci cand invatati sa mergeti sa mearga pe bicicleta sa o faceti intr-un parc sau pe un teren unde exista un spatiu adecvat si piste pentru biciclete.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.