Barbatul potrivit pentru femeia Sagetator

Share Button

sagetator

Pentru aceste native, nasute sub semnul zodiacal al Sagetatorului atat trasaturile fizice, cat si cele sufletesti au o importanta vitala. Femeile nascute in zodia Sagetatorului sunt in permanenta in cautarea unui partener perfect, care sa reuseasca cu succes sa imbine toate aceste calitati si nu fac nazuri in ceea ce priveste culorea parului. Nativele acestei zodii se simt atrase atat de barbatii  blonzi  cat si de cei bruneti. Cel mai important lucru  este ca ea trebuie sa simta in permanenta dragoste si fidelitate din partea acestuia.

Femeile nascute in zodia Sagetator iubesc foarte mult libertatea, independenta si placerile. Sunt un fel de amazoane inca de la nastere.

Sagetatoarele se lasa usor  cucerite de barbatii care reusesc sa la faca sa le sara inima din piept.  Acesti barbati trebuie mai intai sa le  dovedeasca ca sunt puternici si au o excelenta capacitate de a le intelege. Nativa nascuta sub semnul  Sagetatorului, este o femeie incantatoare si naturala, care are nevoie de un barbat suficient de ambitios, langa care sa poata rupe muntii in doua. Daca a gasit barbatul perfect si simte ca si ea este aleasa inimii lui, o Sagetatoare este capabila de cele mai mari indrazneli in patul conjugal. Trebuie tinut cont insa, de faptul ca  gelozia nativei acestei zodii este feroce asa ca, daca un aspirant la dragostea ei nu are darul fidelitatii, cel mai bine ar face sa nu se apropie de ea.

Nativele nascute sub semnul zodiacal al Sagetatorului se simt foarte atrase de barbatii Berbec, Leu, Balanta si Pesti.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.