Barbatul potrivit pentru femeia Varsator

Share Button

varsator

Nativele nascute sub semnul zodiacal al  Varsatorului  sunt femei foarte atragatoare, senzuale, stilate si cu foarte mult bun simt, care sunt curtate de foarte multi aspiranti la o dragoste sincera si plina de nabadai. Majoritatea pretendentilor acestor native sunt atrasi in mod deosebit de  natura lor foarte schimbatoare. O femeie nascuta in zodia Varsator are nevoie, langa ea, de un barbat fidel, foarte elegant si foarte bine sculptat din punct de vedere fizic.

Femeile nascute sub semnul zodiacal Varsator sunt o combinatie destul de ciudata: ele adora absolut tot ceea  ce este modern si nonconformist, dar in acelasi timp vor si sa se simta in siguranta. Nativele Varsator sunt atrase de barbatii independenti si care au o mare doza de originalitate. Varsatoarele cauta sa aiba alturi de ele  un barbat intreprinzator si, de ce nu, carismatic.

Daca se simte atrasa de un anume barbat, o Varsatoare nu va face niciun pas, deoarece ea considera ca el trebuie sa fie cel care preia initiativa. Libertatea este un lucru vital pentru orice nativa Varsator, iar daca un barbat se simte atras de ea, dar nu este in masura sa ii ofere acest lucru, il va lasa ” cu ochii in soare” cand se va astepta mai putin.

Femeile nascute sub semnul zodiacal Varsator nu suporta sub nicio forma sa fie hartuite cu tot felul de intrebari si sa fie puse sa dea raportul dupa orice activitate desfasurata. Cei mai potriviti parteneri pentru nativele Varsator sunt  barbatii Berbec, Gemeni, Balanta sau Sagetator

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.