Barbatul potrivit pentru femeia Scorpion

Share Button

scorpion

Nativele nascute sub semnul zodiacal al Scorpionului au foarte multe planuri de indeplinit pe intreg parcursul vietii, dar nu reusesc sa le duca la bun sfarsit in totalitate, decat in cazul in care au langa ele un partener  compatibil din toate punctele de vedere . Barbatul perfect pentru nativele nascute sub semnul Scorpionului  trebuie sa fie posesorului unui statut social foarte inalt, sa fie aiba o gandire clara si originala si sa stie sa comunice in orice imprejurare.
Nativele acestui semn zodiacal sunt adevarate fane ale personajele pasionale, hotarate, care reusesc sa se impuna foarte usor.

Partenerul ideal al unei femei nascute sub semnul zodiacal al Scorpionului, trebuie sa se lase prins in mreaja  acestei native. Odata ajuns in acest punct , experienta traita de un barbat alaturi de o Scorpioanca va deveni un fel de experienta unica. Toti barbatii care au o relatie cu o femeie Scorpion trebuie sa fie foarte constienti ca nu vor mai iesi la fel sau intregi din relatia respectiva. Din acest motiv, barbatul perfect trebuie sa fie pe masura acestei native, si trebuie sa fie pregatit in permanenta sa ii tina piept.

Este foarte important ca partenerul potrivit pentru nativa Scorpion sa fie pregatit pentru extravagante  la care nici nu ar fi indraznit sa se gandeasca la ele vreodata. Acesta trebuie sa fie suficient de constient de faptul ca pentru o femeie nasuta sub semnul Scorpion, nimic nu e imposibil, iar el trebuie sa se ridice cel putin la acelasi nivel cu al ei. Cu toate acestea, exista si o parte avantajoasa: cu o astfel de femeie alaturi, nicio dificultate nu va fi de nedepasit. De cele mai multe ori, nativele nascute sub semnul zodiacal al Scorpionului  cauta compania barbatilor Taur, Leu, Sagetator sau Pesti.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.