Barbatul potrivit pentru femeia nascuta in Gemeni

Share Button

femeia gemeni

Femeile nascute sub semnul zodiacal Gemeni, isi doresc sa aiba langa ele un barbat puternic, inteligent si echilibrat care stie sa isi tina in frau simtirile si sa isi controleze emotiile. Nativa Gemeni vede in barbatul potivit pentru ea, un partener de viata ideal, alaturi de care sa isi poata vedea linistita de viata de familie si armonia din cuplu,  de treburile casnice, de copii si de activitatile artistice de care este atat de  facsinata:  pictura, sculptura si gradinaritul.

Nativele din zodia Gemeni cauta sa formeze o relatie in care cuplul sa fie o comuniune totala, un fel de tot unitar. Pentru ca nu isi doresc ca acest lucru sa se realizeze numai din punct de vedere  fizic, femeile Gemeni sunt interesate de barbati care au un spirit viu, sunt foarte inteligenti, curiosi, si  care sunt schimbatori, in mod placut, de la o zi la alta, si in acest mod vor putea sa le atraga in permanenta atentia.

Gemenele sunt persoane  cerebrale, foarte rabdatoare si care nu se dau cu una cu doua, batute . O nativa nascuta sub acest semn zodiacal va simti in permanenta nevoia sa  i se spuna vorbe dulci, pline de dragoste, pentru a se simti sigura fata  de profunzimea sentimentelor partenerului din viata ei. Partenerul potrivit pentru nativa Gemeni trebuie sa fie unul tenace, si care sa aiba capacitatea de a se  adapta la schimbarile ei bruste de dispozitie:  nativa Gemeni,  datorita dualitatii zodiei, este in stare sa treaca de la plans la ras in hohote in doar cateva minute.

Daca esti o Geamana in cautarea printului visat, si tintesti spre barbatii din zodia Gemeni, Balanta, Capricorn, Varsator cu siguranta vei avea o relatie asa cum ti-o doresti.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.