Barbatul potrivit pentru femeia Capricorn

Share Button

capricorn

Nativele nascute sub semnul zodiacal al Capricornului sunt niste femei foarte curtate, ele avand foarte multi admiratori. Chiar daca sunt atat de curtate, ele reusesc sa faca fata cu brio avansurilor, si ii tin pe pretendenti la o oarecare distanta. Partenerul potrivit pentru nativa nascuta sub semnul zodiacal al Capricornului, este acel barbat care ii respecta cea mai mare  dorinta: aceea de a fi independenta.

Femeile nascute in zodia Capricornului, prefera barbatii seriosi, care sunt in masura sa isi intretina familia atat din punct de vedere material cat si din punct de vedere spiritual. Cateodata, nativa Capricorn devine o persoana timida si romantica, dar reuseste foarte bine sa ascunda acest lucru.

Femeile nascute sub acest semn zodiacal adora spiritul, responsabilitatea si tenacitatea. Aceste trei caracteristici arata de la inceput faptul ca aceste native, in cautarile lor, sunt elitiste. Partenerul care le va sta alaturi trebuie sa fie  realizat pe plan material, sa aiba o pozitie sociala  importanta,  cu ajutorul careia sa se impuna si sa se bucure de respect.

Chiar daca indeplineste aceste conditii vitale, barbatul potrivit pentru nativa Capricorn, trebuie sa accepte sa se lase modelat de aceasta. Nu trebuie sa se teama, deoarece aceasta nativa este in stare sa transforme bronzul in aur. Principiul dupa care traieste este: Nimic nu se pierde, totul se transforma. In afara de valorile prezentate mai sus, fidelitatea ocupa la randul ei, un cricteriu  esential in alegerea barbatului perfect pentru nativele Capricorn. Se crede ca barbatii  potriviti pentru ele trebuie sa fie din zodia Gemeni, Leu, Varsator sau Pesti.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.