Barbatul potrivit pentru femeia Berbec

Share Button

barbat pentru femeia berbec

Bebecutele cauta in permanenta sa aiba langa ele  un cavaler pregatit pentru orice , si care sa fie in stare sa ii intinda o mana de ajutor atunci cand se afla la anaghie. Cu alte cuvinte, barbatul potrivit pantru nativa berbec trebuie sa fie un adevarat sprijin pe care aceasta sa se poata baza indiferent de situatia in care se afla. Nu are nicio relevanta  culoarea parului sau cea a ochilor, insa nu putem spune acelasi lucru si despre felul cum arara, fizic vorbind.  Pentru ca are nevoie de siguranta, si siguranta nu gasim decat in lucrurile solide si puternice,  barbatul potrivit pentru nativa berbec trebuie neaparat  sa aiba cel putin 1,80 m si o musculatura foarte bine dezvoltata si definita.

 In plus, chiar daca sunt convinse ca barbatul ideal nu exista, partenerul potrivit pentr nativa berbec ar trebui sa aiba urmatoarele trasaturi: sa fie inteligent, ambitios, comunicativ si deschis, calm, spontan, plin de surprize, sa nu fie posesiv, sufocant sau excesiv de gelos.

Pentru ca sunt niste cuceritoare inascute, nativele nascute sub semnul zodiacal al Berbecului incearca sa  isi sfideze limitele si sunt mereu in cautarea barbatilor cu simtul aventurii. Avand asemenea pretentii, jumatatea unei femei Berbec trebuie sa fie un barbat plin de curaj, viril si sportiv.  Acesta trebuie fie pregatit oricand sa faca fata cu brio la toate provocarile pe care i le arunca berbecuta, sa iubeasca  senzatiile tari si sa aiba si o oarecare doza de inconstienta. Este in avantajul lui  sa fie direct, deoarece aceste native nu prea au timp de pierdut. Nu trebuie sa se grabeasca sa te ceara in casatorie de la prima intalnire sau sa iti spuna ca esti femeia vietii lui, dar nici sa te faca sa crezi ca pentru el esti un adevarat proiecte pe termen lung.Totul trebuie facut pe principiul ” Bate fierul cat e cald”.

Dat fiind toate aceste ” caracteristici ”, daca esti o berbecuta in cautarea marii iubiri, logic ar fi sa cauti compania barbatilor Taur, Balanta, Sagetator si Varsator.

 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.