Barbatul perfect pentru tine in functie de zodie

Share Button

barbat ideal

Femeia Berbec

Deoarece  nativele nascute sub semnul zodiacal al  Berbecului  sunt femei  spontane si pasionale, barbatul pefect pentru ele  trebuie sa fie un nonconformist convins, care sa depaseasca orice limite in orice domeniu, pentru a nu le face sa se plictiseasca.

Barbatul perfect pentru femeia Berbec se poate afla in una dintre zodiile: Gemeni ,Leu, Sagetator sau Varsator.

Femeia Taur

Nativele nascute sub acest semn zodiacal  pun foarte mare pret pe stabilitate intr-o relatie, si nu isi doresc nimic mai mult decat minimul necesar unei relatii normale. Din acest motiv, pentru ele, barbatul ideal trebuie sa fie cu picioarele pe pamant, sa fie  sincer si corect, si sa le poata oferii confortul necesar de care au nevoie.

Barbatul perfect pentru femeia Taur se poate afla in una dintre zodiile: Rac, Fecioara, Scorpion, Capricorn sau Pesti.

Femeia Gemeni

Nativele nascute sub semnul zodiacal Gemeni sunt firi duale, si deci barbatul perfect pentru ele este acela care reuseste sa faca fata cu brio  dualitatii si versatilitatii lor. In plus, partenerul perfect pentru femeia Gemeni trebuie sa aiba o personalitate puternica , sa fie inteligent, extrovertit si cu foarte mult spirit artistic.

Barbatul perfect pentru femeia Gemeni se poate afla in una dintre zodiile:  Berbec , Gemeni, Leu, Balanţa, Sagetator si Varsator.

Femeia Rac

O  nativa Rac trebuie sa aiba langa ea un barbat sensibil, dar foarte puternic, deoarece barbatul perfect pentru ea, este acela care reuseste sa ii ofere pe o parte foarte multa siguranta si pe alta parte sa ii stimuleze si latura emotionala.

Barbatul perfect pentru femeia Rac se poate afla in una dintre zodiile: Taur, Fecioara, Scorpion, Capricorn sau Pesti.

Femeia Leu

Nativele din zodia Leului sunt femei foarte puternice, si prin urmare  au nevoie de barbati macar la fel de puternici.  Din punctul lor de vedere, barbatul pefect trebuie sa aiba tarie de caracter pentru a se lasa dominat in unele momente, dar sa aiba si capacitatea sa se impuna atunci cand situatia o cere.

Barbatul perfect pentru femeia Leu se poate afla in una dintre zodiile: Berbec, Gemeni,  Balanta sau Sagetator.

barbat

Femeia Fecioara

Firi rationale si echilibrate nativele Fecioara au nevoie de un partrener responsabil si care sa le asigure inainte de toate un confort material considerabil. Pe langa aces lucru, barbatul perfect pentru o fecioara, trebuie sa isi doreasca  foarte mult o familie, dar sa fie in masura sa  o intretina asa cum viseaza acesta nativa.

Barbatul perfect pentru femeia Fecioara se poate afla in una dintre zodiile: Taur, Rac, Scorpion,  Capricorn sau Pesti.

Femeia Balanta

Aceste native ofera foarte multa dragoste partenerului si  reusesc sa o faca atat de bine si de natural, incat de cele mai multe ori lasa impresia ca au un dar de la Dumnezeu.  Barbatul ideal pentru ele trebuie sa le ofere tot atat cat ofera si ele, trebuie sa fie mereu foarte atent la detalii, la nevoi si la sentimentele ascunse.

Barbatul perfect pentru femeia Balanta se poate afla in una dintre zodiile: Berbec, Gemeni, Leu, Sagetator sau Varsator.

Femeia Scorpion

In primul rand, nativa Scorpion are nevoie de un partener care sa o satisfaca mai intai din punct de vedere fizic si  apoi  din punct de vedere psihic.

Barbatul perfect pentru femeia Scorpion trebuie sa fie complex si oricand la dispozitia ei.

Femeia Sagetator

Nativele nascute sub semnul zodiacal  Sagetator au nevoie de un partener  care sa ofere mult mai mult decat primeste, care sa fie  fie foarte inventiv, pentru a nu le plictisi, si care sa adore calatoriile.

Barbatul perfect pentru femeia Sagetator se poate afla in una dintre zodiile: Berbec, Leu, Balanta sau Varsator.

Femeia Capricorn

Nativele acestei zodii sunt imaginea fidelitatii absolute. Barbatul perfect pentru ele este acela care renunta la orice doar de dragul de a le face fericite, si care bineinteles, si dispune de resursele necesare pentru a le oferi cate un gram de fericire in fiecare zi.

Barbatul perfect pentru femeia Capricorn se poate afla in una dintre zodiile: Taur, Fecioara, Rac, Scorpion sau Pesti.

Femeia Varsator

Nativele din zodia Varsator sunt avide dupa tot ce inseamna nou si se simt atrase barbatii langa care nu se plictisesc. Partenerul ideal pentru ele  trebuie sa fie foarte ambitios, sa aiba foarte multa imaginaţie, chiar putin iesit din comun.

Barbatul perfect pentru femeia Varsator se poate afla in una dintre zodiile: Berbec ,Gemeni, Leu sau Balanta.

Femeia Pesti

Barbatul ideal pentru nativele Pesti  este barbatul spiritual. Cum se traduce acest lucru: acest barbat trebuie stie sa citeasca in stele,  si sa fie dotat cu o  sensibilitate aparte care sa intretina focul pasiunii.

Barbatul perfect pentru femeia Pesti se poate afla in una dintre zodiile: Rac, Taur, Fecioara, Scorpion  sau Capricorn.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.