Arta de a purta tocuri inalte

Share Button

Acest titlu spune totul si in acelasi timp este si o chestiune de controversa. Tocul inalt aprinde mereu spiritele. Unii o vad ca un instrument de putere si seductie, iar altii ca pe un obiect de tortura pentru femei. Oricare ar fi parerea dumneavoastra in aceasta privinta, este interesant sa cititi Arta de a purta tocuri inalte de Tina Karr pentru ca toate avem lucruri de invatat despre aceasta chestiune. Dat fiind faptul ca centrul acestei lucrari este feminitatea, veti intelege, fara indoiala, sa va reintelegeti corpul inainte de a putea descoperi secretele elegantei. Pentru unele, poate deveni chiar o lucrare de referinta, pentru ca, sincer, nu toate avem in picioare tocuri cu doisprezece centimetri ! Cartea ne ofera cateva sugestii referitoare la : postura, gesturi , functionarea picioarelor, alegerea tocului.

Deci, iata 10 sfaturi folositoare:

1 – Lucrati la postura.

Capitolul trei trateaza principiul de baza care se refera la verticalitate. Aici sunt prezentate posturile care ar trebui sa fie evitate, dar, mai important , ne permite sa intelegem cum functioneaza organismul nostru pentru a afla cum sa stam corect, in primul rand pe tocuri.

2 – Intarirea muschilor

Stiati ca atunci cand stam in picioare corpurile noastre oscileaza mereu cu cateva grade? Deci, avem nevoie sa ne optimizam stabilitatea. Pentru a realiza acest lucru, sunt necesare unele exercitii in plus pentru a ne corecta postura.

3 – Relaxarea articulatiilor

Relaxarile sunt foarte utile, mai ales la femeile care doresc sa poarte tocuri inalte, deoarece purtarea tocurilor scurteaza muschi de la gamba. Rotirile si exercitiile de stretching regulate ne sunt de mare ajutor.

4 – Aveti grija de picioarele voastre

Oferirea pedichiurilor, bailor de picioare, nu reprezinta un lux. Picioarele noastre poarte povara de zi cu zi a intregului corp. In plus fata de o bine – meritata relaxare, aveti grija ca picioarele voastre sa aiba pielea fina si hidratata. Prin urmare, aveti grija sa nu aveti picioare batatorite.

5 – Alegeti-va pantofii cu capul

Acest lucru pare evident, dar multe dintre noi ne cumparam incaltamintea care ne place, chiar si atunci cand aceasta ne fac sa suferim dinainte sa iesim din magazin. Daca micile voastre ”bijuterii” sunt incomode, cu siguranta acest aspect nu se va schimba. Cel mai bine este ca mai degraba sa parasiti magazinul, decat sa va glomerati dulapul cu lucruri nefolositoare, deoarece dupa prima purtare va veti da seama ca nu va puteti bucura de ei si nu ati facut decat sa va goliti portofelul !

probati pantofii6 – Incercati sa probati bine pantofii inainte de a-i cumpara

Nu este suficient doar sa incercati noul obiect al fanteziilor noastre de moment. Inainte de a-i cumpara, ar trebui sa probati ambii pantofi si sa va deplasati intr-un ritm lent pe toata lungimea magazinului pentru a evalua perechea de pantofi si sa vedeti daca este marimea potrivita si daca sunt potriviti pentru morfologia piciorul vostru.

7 – Alegerea pantofilor in functie de ocazie

Fiecare pantof cu ocazia sa. Daca aveti un interviu la banca, este probabil ca perechea voastra norocoasa acoperita in intregime in capse, cu strasuri si de o inaltime ametitoare, sa nu fie adecvata. Aceasta ar fi mai potrivita pentru o intalnire.

8 – Aveti grija de pantofi

Si ei merita sa fie rasfatati! De exemplu, trebuie sa bagati vata sau un material din bumbac in varfuri pentru a preveni deformarea sau chiar ruperea. Asigurati-va ca tocurile au un flec bun sau un cauciuc pentru a le proteja, etc.

tocuri9 – Folositi strategia

Purtarea prelungite de tocuri inalte (sau mai mari decat de obicei), are tendinta de a ranit micile noastre picioare. Amintiti-va pentru sa va luati mereu o pereche de schimb … sau in cazul in care conduceti sa aveti sofer!

10 – Aveti incredere in voi

Aceasta ar trebui sa fie o regula de baza! Nu este nimic mai placut decat sa vezi o femeie increzatoare in sine.

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyrıght 2013 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.